U bevindt zich nu hierHomeAanrechtblad Zoetermeer

Aanrechtblad Zoetermeer

Meer over Keukenwinkel Zoetermeer

Inspiratie opdoen voor aanrechtbladen

Het aanrechtblad is een belangrijk element in je keuken en bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling. 
Wij bij Keukenstunter hebben een breed assortiment aanrechtbladen in verschillende stijlen en van verschillende materialen en daarmee ook diverse prijscategorieën. Bekijk ze fysiek in onze showroom of download ons gratis keukenmagazine. 

Waar op te letten bij een aanrechtblad

Het kiezen van een bijpassend aanrechtblad voor je keuken is niet gemakkelijk. Want welk materiaal kies je? Wat is jouw budget en hoe belangrijk vind je het onderhoud? Een paar vragen die je jezelf dient te stellen. Om je alvast kennis te laten maken, behandelen we hieronder een aantal typen aanrechtbladen.

aanrechtblad

Gemakkelijk in onderhoud

Verlang je naar een aanrechtblad dat gemakkelijk is in onderhoud? Kies dan voor een blad dat strak en glad is. Denk hierbij aan glas, kunststof of composiet. Materialen zoals hout of graniet zijn intensiever in onderhoud.  Let wel op: ieder materiaal kan verkleuren bij aanraking van hitte, etenswaren of aggressieve chemicaliën. Laat je altijd goed informeren door jouw keukenspecialist over het materiaal dat jij kiest. 

Duurzaam

Hoe langer je aanrechtblad meegaat, hoe beter. Duurzame materialen voor je aanrechtblad zijn bijvoorbeeld: graniet, composiet en kunststof. Hout en beton zijn gevoeliger voor krassen maar kunnen ook een rustieke en stoere look geven. Dit is een kwestie van smaak. 

Fijn in prijs

Kunststof is veelal een voordelig keuze. Toch hebben wij bij Keukenstunter Zoetermeer veel verschillende soorten prijscategorieën in aanrechtbladen. Voor ieder wat te kiezen. Ook kun je bij ons terecht voor complete keukens. Kom bij ons langs! 

Waarom een aanrechtblad bij Keukenstunter?

  • Eén aanspreekpunt voor deskundig advies
  • Altijd voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis 3D ontwerp van je keuken
  • Laagste prijsgarantie

Zien wij je snel bij Keukenstunter Zoetermeer? Maak alvast online een afspraak, wij zetten de koffie alvast klaar!