U bevindt zich nu hierHomeAccessoires

Accessoires20

Al jouw keukenaccessoires voor de laagste prijs

Afvalemmer Lavanto® 2 x 14 liter

Afvalemmer Lavanto® 2 x 14 liter grijs

210239

€ 84- € 69-
Afvalemmer Lavanto® 2 x 14 liter grijs
€ 84-
€ 69-

Plintrooster blank alu 400 x 80 mm

Plintrooster blank alu 400 x 80 mm

220156

€ 24- € 20-
Plintrooster blank alu 400 x 80 mm
€ 24-
€ 20-

Dubbel stopcontact Luxor rvs-look

Dubbel stopcontact Luxor rvs-look

320283

€ 66- € 55-
Dubbel stopcontact Luxor rvs-look
€ 66-
€ 55-

Afvalemmer Lavanto® 2 x 16 liter

Afvalemmer Lavanto® 2 x 16 liter grijs

210240

€ 107- € 88-
Afvalemmer Lavanto® 2 x 16 liter grijs
€ 107-
€ 88-

Twist dubbelstopcontact rvs-look

Twist dubbelstopcontact rvs-look

320876

€ 139- € 115-
Twist dubbelstopcontact rvs-look
€ 139-
€ 115-

Bladdrager aluminium

Bladdrager aluminium

220009

€ 21- € 17-
Bladdrager aluminium
€ 21-
€ 17-

Keukenaccessoires maken jouw keuken uitermate functioneel en helpen je bij het netjes opbergen van al jouw spullen. De waarde van de juiste keukenaccessoires wordt nog vaak onderschat. Maar een mooie keuken komt niet mooi uit wanneer deze beladen is met keukengerei.

Soorten keukenaccessoires

Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Afvalemmers; Onder de categorie afvalemmers bieden wij allerlei soorten en maten aan zodat er altijd wel een afvalemmer tussen zit die in jouw keuken past.
  • Spoelbakken; Spoelbakken zijn de bakken onder de kraan, zij vangen het water op. Spoelbakken zijn er in materialen zo als: RVS, graniet, kunststof en keramiek.
  • Luchtfilters; Keukenstunter verkoopt verschillende luchtfilters en luchtroosters in allerlei stijlen en vormen.
  • Stopcontacten: Stopcontacten zijn onmisbaar in de keuken. Keukenstunter verkoopt ook handige inbouw stopcontacten. Deze zijn alleen zichtbaar als je ze gebruikt.
  • Handdoekdragers: Handige haken om je handdoeken aan op te hangen kunnen natuurlijk niet ontbreken uit de keuken, je vind ze in ons assortiment!

Functioneel en stijlvol

Jouw keuken goed indelen is nog een vak apart. Niets is vervelender dan een niet logisch ingerichte keuken. Zorg daarom dat je jouw ruimtes goed benut en dat belangrijke zaken bij elkaar staan. Richt de kasten en lades daarom functioneel in met onze opbergsystemen. Zo kun je kiezen voor een uittrekbare afvalemmer en een flessendrager in jouw keukenkastje. Advies nodig voor het inrichtingen van jouw keukenaccessoires? Vraag een Keukenstunter keukenspecialist!

De spoelbak

De meeste spoelbakken zijn gemaakt van RVS. Dit materiaal gaat lang mee, is makkelijk in onderhoud en heeft een stijlvolle uitstraling. Andere soorten materialen voor spoelbakken zijn graniet, kunstof en keramiek

Spoelbakken zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Rond, vierkant, rechthoekig en in combinatie met verschillende accessoires zoals korfpluggen en restenbakjes.

Je kunt kiezen voor een enkele spoelbak, maar ook een spoelbak met afdruip, een dubbele spoelbak, 1,5 spoelbak. Het is daarom zaak goed naar jouw eigen behoeftes te kijken. Was je bijvoorbeeld af in de spoelbak? Dan is een spoelbak met afdruip ideaal.

Meer informatie over keukenaccessoires?

Het vinden van de juiste keukenaccessoires kan moeilijk zijn. Wij adviseren jou om accessoires hoofdzakelijk van één en hetzelfde merk aan te schaffen. Dit zorgt voor eenheid binnen de keuken en je bent gegarandeerd dat de producten op elkaar aansluiten en goed met elkaar combineren.

Wens je vrijblijvend advies over één van onze producten, neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar!