U bevindt zich nu hierHomeDesign keuken Amsterdam Westpoort

Design keuken Amsterdam Westpoort

Meer over Keukenwinkel Amsterdam Westpoort

Design keuken? Doe keuken inspiratie bij ons op!

Ben je geïnteresseerd in design keukens maar wil je niet de volle prijs betalen? Dan zit je goed bij Keukenstunter Amsterdam Westpoort. Maak online je afspraak in onze keuken showroom om inspiratie op te doen. Blijf je liever thuis?Ook dan kunnen we je helpen. Download ons gratis inspiratie magazine! In dit magazine vind je de mooiste design keukens en luxe keuken ideeën. 

Design keuken; dat kookt anders

Je kookt net even anders in een design keuken dankzij de nieuwste en meest moderne keukenapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan een koelkast met slimme functies, een prachtig ingebouwde oven en niet te vergeten een strakke en multifunctionele kraan. Jouw design keuken is niet alleen voorzien van de nieuwste technieken, maar biedt je ook veel kookruimte. Design keukens zijn ruim opgebouwd en minimalistisch ingericht. Zo heb je alle ruimte voor het bereiden van de lekkerste gerechten. Jouw design keuken in 3D zien? Vraag een gratis 3D-ontwerp aan!

design keuken

Past een design keuken in jouw budget?

Wanneer je denkt aan een design keuken denk je ook al snel aan het prijskaartje dat er aanhangt. Ben je op zoek naar een betaalbare design keuken? Vraag dan advies aan één van onze keukenspecialisten van Keukenstunter Amsterdam Westpoort over de mogelijkheden. Zij bespreken alle opties binnen jouw budget en maken een 3D ontwerp zodat je zeker bent over de keuzes die je hebt gemaakt.

Stappenplan voor jouw droomkeuken

Voordat je een keuken aanschaft gaat er heel wat aan vooraf. Wij vinden dat je nooit overhaast beslissingen moet nemen en dat jouw wensen altijd centraal moeten staan. Neem een kijkje met ons in het proces.  

  1. Inspiratie: Je doet inspiratie op over de keukenstijl, keukenopstelling en stelt je budget vast. Inspiratie doe je op via onze site, social media platformen, inspiratiemagazine of in onze showroom.
  2. Advies: Wij adviseren je over materialen en merken en denken praktisch met je mee.
  3. 3D ontwerp: Wij maken in de winkel een gratis 3D ontwerp. Zo heb je altijd een helder beeld van het eindresultaat!
  4. Offerte: Wij maken een vrijblijvende offerte voor je op.
  5. Service: Samen bekijken wij of wij nog iets voor je kunnen betekenen rondom het inmeten, leveren, monteren en installeren.

Advies bij Keukenstunter Amsterdam Westpoort

Ben je toe aan een design keuken en ben je het online zoeken zat? Kom dan een keukenopstelling bekijken in onze showroom bij woonboulevard Amsterdam Westpoort. Bij ons profiteer je van:

Zien wij je snel bij Keukenstunter Amsterdam Westpoort? 

Maak alvast online je afsrpaak