U bevindt zich nu hierHomeDesign keuken Gorinchem

Design keuken Gorinchem

Meer over Keukenwinkel Gorinchem

Doe keuken inspiratie op!

Ben je geïnteresseerd in design keukens? Doe thuis alvast inspiratie op voor jouw nieuwe (design)keuken. Download ons gratis inspiratie magazine hier! In dit magazine vind je de mooiste keukens en keukenopstellingen.

Design keuken; dat kookt anders

Je kookt net even anders in een design keuken dankzij de nieuwste en meest moderne keukenapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan een modern fornuis, een koelkast met speciale functies, een prachtig ingebouwde oven en niet te vergeten een strakke multifunctionele kraan. Jouw keuken is niet alleen voorzien van de nieuwste technieken, het biedt je ook veel kookruimte. Design keukens zijn ruim opgebouwd en minimalistisch ingericht. Zo heb je alle ruimte voor het bereiden van de lekkerste gerechten. Jouw design keuken in 3D zien? Vraag een gratis 3D-ontwerp aan!

design keuken

Past een design keuken in jouw budget?

Wanneer je denkt aan een design keuken denk je ook al snel aan het prijskaartje dat daar aan hangt. Ben je op zoek naar een betaalbare design keuken? Een design keuken is beschikbaar voor ieder budget. De kosten lopen het meest op in de inbouwapparatuur, het keukenblad en de nieuwste technische snufjes. Overleg met een keukenspecialist van Keukenstunter Gorinchem over de mogelijkheden voor jouw keuken. Zij bespreken alle mogelijkheden binnen jouw budget en maken een gratis 3D-ontwerp zodat je zeker bent over de keuken die je koopt.

Stappenplan voor jouw droomkeuken

Voordat je een keuken aanschaft gaat er heel wat aan vooraf. Wij vinden dat je nooit overhaast beslissingen moet nemen en dat jouw wensen altijd centraal moeten staan. Neem een kijkje met ons in het proces.  

  1. Inspiratie: Je doet inspiratie op over de keukenstijl, keukenopstelling en stelt je budget vast. Inspiratie doe je op via onze site, social media platformen, inspiratiemagazine of in onze showroom.
  2. Advies: Wij adviseren je over materialen en merken en denken praktisch met je mee.
  3. 3D ontwerp: Wij maken in de winkel een gratis 3D ontwerp. Zo heb je altijd een helder beeld van het eindresultaat!
  4. Offerte: Wij maken een vrijblijvende offerte voor je op.
  5. Service: Samen bekijken wij of wij nog iets voor je kunnen betekenen rondom het inmeten, leveren, monteren en installeren.

Advies bij Keukenstunter Gorinchem

Ben je toe aan een nieuwe design keuken en ben je het online zoeken zat? Kom dan een keukenopstelling bekijken in onze showroom. Bij ons profiteer je van:

Zien wij je snel bij Keukenstunter Gorinchem? Maak een afspraak, wij zetten de koffie alvast klaar!