U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieBesparen op jouw nieuwe keuken! Hoe doe je dat?

Besparen op jouw nieuwe keuken! Hoe doe je dat?

Een nieuwe keuken is een enorme investering. Niet eentje waar je wilt besparen op de kwaliteit, maar op de kosten is af en toe wel lekker. Gelukkig hoef je niet te kiezen! Onze tips helpen je jouw nieuwe keuken binnen no-time te vinden van goede kwaliteit maar met een zacht prijsje!

Laat de nieuwe keuken op de oude plek staan

Installatie en montage kosten kunnen best hoog uitvallen als je de locatie of indeling van de huidige keuken wijzigt. Als je huidige keuken bijvoorbeeld in een U-indeling staat, dan raden wij het aan om je nieuwe keuken zo te houden. Dan hoeven belangrijke leidingen niet verplaatst te worden. Als je overgaat van gas op elektrisch koken dan is het alsnog noodzaak om te checken of de keuken geen extra aansluitingen nodig heeft, houd hier rekening mee!

Tip: Gas, elektra en water kunnen ingewikkelde aspecten zijn als je een nieuwe keuken kiest. Schroom daarom niet en vraag om advies! Wij staan graag voor jou klaar!

Kies voor een showmodel

IVind je jouw droomkeuken in een van onze showrooms? Deze kun je regelmatig kopen met flinke kortingen als deze uit de collectie verwijderd worden. De keuken is nog steeds van top kwaliteit en heeft enkel en alleen ten toon gestaan. Neem contact op met een Keukenstunter showroom bij jou in de buurt voor het huidige aanbod.

nieuwe keuken

Nieuwe keuken of jouw huidige keuken opknappen? 

In sommige gevallen komt het opknappen van de oude keuken voordeliger uit dan het plaatsen van een nieuwe. Het is daarom verstandig om eerst te onderzoeken wat je nu daadwerkelijk wilt veranderen aan jouw keuken en of je dan niet beter kunt kiezen voor het opknappen van jouw keuken. Mocht je meer informatie willen over het kiezen tussen een nieuwe keuken of renovatie. Lees dan dit inspiratieblog

Kies voor kunststof

Keukens kunnen op veel manieren luxer gemaakt worden. Door bijvoorbeeld mooie houten keukenkastjes of een marmer keukenblad toe te voegen. Dit zijn echter wel prijzige materialen. Gelukkig is het wel mogelijk om dit te realiseren met kunststof! Je betaald dan stukken minder maar geniet wel van de luxe uitstraling! 

nieuwe keuken

Advies van Keukenstunter

Heb je vragen of wil je graag deskundig advies ontvangen? Twijfel niet langer en kom langs in een Keukenstunter vestiging naar keuze. Onze keukenspecialisten staan altijd klaar om je te helpen met vragen of kunnen jou helpen met het vinden van inspiratie. Maak een afspraak of kom gewoon even binnen lopen. Wij zien je snel!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine