U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieCreëer je eigen koffiecorner

Creëer je eigen koffiecorner

Voor de lekkerste koffie hoef je de deur niet uit hoor, die maak je gewoon thuis! Door je eigen koffiehoekje te maken in de keuken bereid je in een handomdraai de lekkerste latte, cappuccino of andere koffie creatie.

Apparatuur

Alles begint bij de juiste apparatuur, alleen dan kun je een koffiecorner naar wens creëren. De echte koffiefanaten kiezen waarschijnlijk voor een mooi, vrij koffiezetapparaat die veel luxe voorziet. Hiermee kun je vele koffie specialiteiten bereiden en daarnaast zijn ze in heel veel soorten en stijlen aan te schaffen, denk hierbij aan een retro, moderne of een klassieke koffiebar.

Hou je van simpele koffiespecialiteiten dan heb je een luxe koffiezetapparaat niet per se nodig en kun je al genoeg hebben aan een simpel koffiezetapparaat met misschien een melkopschuimer.

Mix & Match

In jouw eigen koffiecorner is het koffiezetapparaat natuurlijk het pronkstuk, deze is het middelpunt van de koffiecorner. Om het beeld extra versterken bijpassende accessoires voor het perfecte koffiebarretje. Dit hoeven echt niet allemaal dezelfde kopjes te zijn maar zorg dat je wel een thema hebt waar je in blijft. Ditzelfde kun je doen voor het bakje met de suiker, melk en koffiebonen, de koffiekoekjes, verschillende pompjes met koffiesiroop en glazen voor een kopje water bij de espresso.

De lekkerste koffie

Je koffiecorner is helemaal af, het enige wat nu nog belangrijk is, is het maken van de lekkerste koffie. Het meeste werk wordt natuurlijk al voor je gedaan door het koffiezetapparaat maar zelf kun je ook iets bijdragen door:
- Gebruik van verse koffiebonen;
- Gebruik van echte melk, geen melkpoeder;
- Regelmatig schoonmaken van het apparaat.

unsp

Koffiezetapparaten bij Keukenstunter

Benieuwd geworden naar verschillende koffiezetapparaten? Kom langs in een van onze showrooms en bekijk het aanbod! Maak alvast een afspraak online of kom gewoon even binnenlopen, we helpen je graag!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine