U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieDe best verkochte keuken stijlen van 2019

De best verkochte keuken stijlen van 2019

Toe aan een nieuwe keuken maar geen idee waar je moet beginnen? Dat is niet zo gek en komt heel vaak voor, daarom zijn wij er om je een handje te helpen. We bespreken de best verkochte keuken stijlen van 2019. Want welke stijl keuken past in jouw interieur, welke opstelling is de meest efficiënte in jouw situatie en welke keukenapparatuur wens je. Wij van Keukenstunter helpen je hier graag bij in onze keukenshowroom. Ook kunnen wij een gratis 3D ontwerp maken van jouw droomkeuken.

Om je alvast een eindje op weg te helpen, hebben wij hieronder onze best verkochte keuken stijlen op een rijtje gezet.

keuken stijlen

De moderne keuken

De moderne keuken kenmerkt zich aan de tijd waarin we leven. Op dit moment is dat de trend: Less is more. Kenmerkend hierin zijn de vele greeploze keukens! Veelal zijn de keukenkastje bovenin, vervangen door grove lades onder een keukeneiland. Dit maakt de keuken ruimer ogen en zorgt voor dezelfde opslag capaciteit. Daarnaast zit de moderne keuken vol met de laatste technieken. Dit betekent onder andere inbouwapparatuur, multifunctionele kranen en inbouw afzuigkappen. Deze strakke apparatuur en accessoires dragen bij aan de strakke uitstraling van de keuken.

De industriële keuken

Hou je van een stoere, strakke sfeer in de keuken? Dan is de industriële stijl wat voor jou! De industriële stijl is gebaseerd op oude fabrieken en heeft als basis veel rauwe materialen als: metalen, hout en beton. Andere kenmerken van een industriële keuken zijn:

  • Stoere basismaterialen met vaak donkere ondertoon
  • Natuurlijke uitstraling
  • Matzwarte en metalen accessoires
  • Goed te combineren met de urban jungle trend.

Wil je meer lezen over de industriële keuken stijl? Lees ons uitgebreide blog over deze stijl hier!

keuken stijlen

De zwarte keuken

De zwarte keuken trend is in 2018 en 2019 enorm gegroeid. Deze keuken stijl past daarom ook perfect in dit rijtje. Een zwarte keuken is tijdloos en straalt veel luxe en sfeer uit. Daarnaast is zwart erg goed te combineren met andere kleuren en materialen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan koper, hout of een andere statement kleur.

Let wel op met de verlichting! Verlichting kan je keuken maken of breken. Zwart absorbeert licht, wat ervoor zorgt dat de ruimte kleiner kan lijken. Voldoende en goed licht is daarom een pre. De prettigste vorm van licht is daglicht. Heb je de mogelijkheid, plaats dan je zwarte keuken bij één of meerdere ramen. Is deze mogelijkheid er niet, dan kun je met de juiste keukenverlichting het verschil maken.

Tip: Meer lezen over de zwarte keuken? Lees ons uitgebreide blog hier

Keuken stijlen bij Keukenstunter

In onze keuken showrooms verdeeld over heel Nederland assisteren wij je graag bij jouw aanschaf. Samen met jou stellen wij jouw droomkeuken samen. Wij verkopen allerlei soorten keuken stijlen, jouw droom keuken zit er dus altijd tussen! Wil je meer informatie over keuken stijlen? Wij schreven een aantal blogs over verschillende stijlen, je bent er misschien al een paar tegen gekomen in de tekst. Maar we hebben er nog meer, lees ze hieronder!

Veel leesplezier en tot ziens!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine