U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieDe beste vloer voor in jouw keuken

De beste vloer voor in jouw keuken

Ben je opzoek naar een nieuwe keuken vloer? Dan is de keuze reuze. En het is niet makkelijk om daar een, twee, drie een keuze in te maken. Wij helpen je met het uitkiezen van jouw nieuwe keuken vloer. Lees snel verder!

Waar moet je rekening mee houden?

In een keuken word geleefd, het is misschien wel het gedeelte van het huis waar je het meest bent. Daarom hoef je geen genoegen te nemen met het minste. Wij helpen jou met een lijstje met de belangrijkste punten om rekening mee te houden.

1. Mooi én praktisch

Het is een illusie dat je altijd moet kiezen voor mooi óf praktisch. In een keuken wordt gemorst, gekruaaimeld en geknoeid de vloer moet dus praktisch en makkelijk schoon te maken zijn. Maar aan de andere kant ben je ook vaak te vinden in jouw keuken en mag je niet bezuinigen in de uitstraling van jouw keuken vloer. Er bestaan genoeg opties dus jouw mooie én praktische keuze zit daar ook sowieso tussen!

keuken vloer

2. Makkelijk te onderhouden

De keuken is een plek waar geleefd wordt. Het onderhouden ervan moet dus geen dagtaak zijn, anders blijf je bezig. Het helpt om te kiezen voor een vloer die gemakkelijk te stofzuigen en te dweilen is. Daarnaast is kiezen voor een duurzaam materiaal ook verstandig, zo gaat je vloer lang mee!

3. Materialen

Ten slotte de materialen, je kunt uit veel vloeren kiezen. Wij noemen de bekendste en hun eigenschappen even kort voor je op.

  • PVC: Dit is een super makkelijk onderhoudbaar materiaal, vandaar dat PVC behoort in het rijtje van populairste keuken vloeren. PVC wordt gemakkelijk en naadloos gelegd en is verkrijgbaar in vele kleuren. 
  • Natuursteen: Bij natuursteen kun je denken aan graniet, marmer of bijvoorbeeld hardsteen. Natuursteen is uniek en zeer duurzaam.
  • Keramische tegels: Keramiek is gevarieerd en gemakkelijk in onderhoud. De keramische tegel is daarnaast een super goede geleider voor vloerverwarming en beschikbaar voor ieder budget.

keuken tegels

  • Hout: Een houten vloer is niet geheel onderhoudsvrij en vereist enig werk. Maar het geeft wel een prachtige warme uitstraling aan jouw keuken. Vooral voor de woonkeuken is hout een prachtige toevoeging.

Meer informatie over jouw nieuwe keuken vloer?

Heb je vragen of wil je graag deskundig advies ontvangen over jouw nieuwe keuken? Twijfel niet langer en kom langs in een Keukenstunter vestiging naar keuze.

Onze keukenspecialisten staan altijd klaar om je te helpen met vragen en kunnen je helpen om je keuken zo luxe en efficiënt mogelijk in te richten. 

 

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine