U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieDé eyecatcher die jouw keuken dat beetje extra geeft

Dé eyecatcher die jouw keuken dat beetje extra geeft

Wil jij jouw keuken een andere sfeer geven? Of heb je gewoon zin in iets anders? Dan helpen een aantal eyecatchers altijd! Een eyecatcher in de keuken is iets dat erg de aandacht trekt als je de ruimte binnen komt. Je wilt dus een mooi deel van jouw keuken extra in het zonnetje zetten met zo'n eyecatcher. Maar hoe doe je dat? Wij helpen je graag, lees onze tips!

De opvallende keukenwand

Achter het aanrecht heb je de keukenwand, ook wel achterwand genoemd. Hier hangt regelmatig keukengerei maar verder gebeurt er niet veel met de keukenwand. Wil je van jouw keukenwand een eyecatcher maken? Geef één keukenwand een andere kleur of gebruik een ander materiaal. Wil je meer tips over het kiezen van een opvallende keukenwand? Wij schreven er een uitgebreid blog over. Deze lees je hier.

keuken eyecatcher

Alles op de planken

Heb jij een mooie collectie aan keukengerei? Dan is deze tip iets voor jou! Deze keuken eyecatcher is helemaal hip, van deze tijd en past perfect in de landelijke stijl. Presenteer jouw potten en pannen allemaal op houten planken die aan de muur bevestigd zijn. Op die manier kun je jouw prachtige collectie tentoonstellen en daarnaast kun je ook nog eens gemakkelijk bij de spullen. 

keuken eyecatcher

De trendvolle keuken eyecatcher

De meest trendvolle keuken eyecatcher is toch wel de metalen kraan. Creëer een luxueuze uitstraling met een metalen kraan en spoelbak in kleur. Ga bijvoorbeeld voor goud, mat zwart of koper. Deze trend is iets subtieler dan de twee hiervoor. Er ontstaat nu een luxe sfeer, maar de keuken behoudt zijn originele stijl en uitstraling. 

keuken eyecatcher

Urban Jungle

Deze eyecatcher is niet zo zeer één ding maar eerder een sfeer die je creëert in de keuken. Met de Urban Jungle trend plaats je planten en kruiden in de keuken om een ruimte zo frisser, groener en vrolijker te maken. Je kunt deze planten gewoon los in de keuken plaatsen, bijvoorbeeld op het aanrecht of op de keukentafel, dit is goed te combineren met een aantal hangplanten. Naast de toffe uitstraling van de planten, zijn ze ook goed voor de luchtzuivering van je keuken. Ben je benieuwd en wil je meer weten? Lees dan ons uitgebreide blog over de Urban Jungle. 

keuken eyecatcher

Jouw nieuwe keuken eyecatcher vind je bij Keukenstunter

Kom langs bij Keukenstunter, wij adviseren jou op het gebied van keukens en eyecatchers, zodat jij kunt genieten van jouw nieuwe droom keuken! Tot snel!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine