U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieDe hoekkeuken: Creëer meer ruimte

De hoekkeuken: Creëer meer ruimte

De hoekkeuken is één van Nederlands meest gekozen keuken indelingen. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Op deze pagina kom je alles te weten over deze praktische en handige indeling. Daarnaast benoemen we andere belangrijke punten die het kiezen van jouw nieuwe keukenindeling makkelijker gaan maken.

De hoekkeuken: Praktisch en populair

De hoekkeuken heeft twee keukenblokken die in een hoek tegen twee wanden aan staat. De hoekkeuken gebruikt hierdoor zo min mogelijk ruimte van de keuken. Zonder dat het wegneemt van de opberg- en werkruimte die deze indeling te bieden heeft. Deze opstelling is in vrijwel iedere keukenstijl beschikbaar.

hoekkeuken

Een hoekkeuken kun je op allerlei manieren indelen. Omdat deze keukenopstelling gebruik maakt van alle ruimte die er is Ieder hoekje wordt gebruikt! Om deze redenen is de hoekkeuken zeer geschikt voor mensen met een keuken aan de kleinere kant. Ook voor een grote keuken is deze opstelling fijn in gebruik. Je houdt met de hoekkeuken soms zelfs nog ruimte over voor een keukeneiland. Daarmee creëer je een mooi geheel in je keuken en heb je een zee van opberg- en werkruimte.

Een hoekkeuken voor iedere stijl

Heb je interesse in een hoekkeuken, dan is deze volledig naar jouw wensen samen te stellen. Kies je voor een landelijke, industriële, moderne, Scandinavische of greeploze keuken? Alles kan! Ben je nog niet zeker over jouw nieuwe keukenstijl? Geen probleem! Wij helpen jou graag. Overleg geheel vrijblijvend met een keuken specialist in onze showrooms, maak een afspraak. Of lees ons inspiratie blog over de verschillende keukenstijlen

hoekkeuken

De voordelen op een rijtje

De hoekkeuken is een zeer gewilde keukenopstelling. Dat komt mede door de volgende voordelen:

  • Veel opbergruimte: Omdat alle ruimte optimaal wordt benut heb je, zelfs in een kleinere keuken, veel opbergruimte.
  • De hoekkeuken neemt niet zoveel ruimte in beslag.
  • Mogelijkheid tot invulling van jouw eigen stijl, insteek en afwerking: Je hebt bijvoorbeeld de ruimte om een keukenblok los te plaatsen of een keukeneiland toe te voegen.

Zo zie je maar, de mogelijkheden met een hoekkeuken zijn eindeloos en aan iedere keuken aan te passen. 

Keuken inspiratie bij Keukenstunter

In onze keuken showrooms verdeeld over heel Nederland assisteren wij je graag bij jouw aanschaf. Samen met jou stellen wij jouw droomkeuken samen. Wij verkopen allerlei soorten keukenindelingen, jouw droom keuken zit er dus altijd tussen! Wil je meer informatie over de hoekkeuken of een andere keukenopstelling? Twijfel niet en neem contact met ons op!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine