U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieDe ideale accessoires voor in jouw keuken

De ideale accessoires voor in jouw keuken

Wil je wel eens iets anders in je keuken, maar heb je geen behoefte om enorme ingrepen te doen? Dan kan dit door hele simpele aanpassingen te maken met gebruik van keukenaccessoires. Een keuken is niets zonder haar accessoires en er zijn ontzettend veel verschillende manieren om te variëren. Daarom hebben wij de belangrijkste keukenaccessoires voor jou op een rijtje gezet.

Ingebouwde stekkerdoos

In de keuken staat veel keukenapparatuur. Een stekkerdoos is dan geen overbodige luxe. Veel mensen kampen echter met het probleem dat zij te weinig stopcontacten hebben in hun keuken. Daarnaast kun je met teveel stopcontacten het risico lopen dat je de 'look en feel' van de keuken verstoort.

Vandaar dat veel mensen tegenwoordig hun stekkerdoos laten inbouwen in het keukenblad. Dan heb je genoeg stopcontacten voor al jouw keukenapparatuur. Als je dan klaar bent, klap of duw je de stopcontacten weer terug in het keukenblad en geniet je weer van een prachtige strakke keuken! Ben je overtuigt? Kijk dan eens naar dit stopcontact!

keukenaccessoires

Afvalemmers

Een prullenbak kan niet ontbreken in een keuken. Het is echter wel lastig zoeken naar een goede prullenbak die bij jouw inrichting past en ook nog eens voldoet aan de juiste eisen. Kies bijvoorbeeld voor een sensor prullenbak; de deksel van deze prullenbak gaat open zonder dat je hem aan hoeft te raken. Zo heb je dus een hygiënische en moderne prullenbak in huis. Ben je op zoek naar een afvalemmer die jouw afval op een fijne manier kan scheiden? Of die ruimtebesparend is en je kwijt kan in een keukenkast. Bekijk bijvoorbeeld deze handige afvalemmer eens!

keukenaccessoires

Algemene keukenaccessoires

In onze showrooms vind je de mooiste en handigste keukenaccessoires voor jouw nieuwe keuken. Het uitkiezen van keukenaccessoires wordt vaak ervaren als iets wat niet zo belangrijk is. Echter brengen accessoires jouw hele keuken tot een geheel. Kom langs in onze showroom voor onder andere:

  • luchtfilters;
  • handdoekdragers;
  • spoelbakken;
  • luchtfilters.

keukenaccessoires

Tip: Voor het huidige assortiment kun je contact opnemen met een vestiging naar keuze. Zo blijf je op de hoogte van de mogelijkheden voor jouw keuken!

Keukenaccessoires bij Keukenstunter

Je snapt nu hoe belangrijk accessoires zijn voor jouw keuken. Kom je er niet uit of wil je hulp van een ervaren keukenspecialist? Dan kun je altijd terecht in één van onze showrooms. Onze showrooms bieden een grote hoeveelheid keukenaccessoires die in jouw keuken passen. Je kunt ook een afspraak maken of contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine