U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieDe keukentrends van 2019

De keukentrends van 2019

Het is weer zomer en dus; tijd voor een keuken make over. Gewoon even wat anders, fris het nieuwe seizoen in. Maar hoe begin je, wat past er wel bij jou en wat absoluut niet? Wij bespreken samen met jou de nieuwste keukentrends op het gebied van het herinrichten van je keuken.

Hout en Pastel

Je kan niet fout gaan met de natuurlijke look in 2019, met hout als basis kun je verder alle kanten op. Wat een super goede combinatie is, is de mix met pastel kleuren. Omdat deze kleuren zo zacht zijn is het mooi om een beetje contrast in de keuken te brengen met zwart. Je kunt dus denken aan houten keukenkastjes met matzwarte grepen en pastelkleurige keukenaccessoires. Zo lang de basis van de keuken hout blijft kun je alle kanten op!

Natuursteen

In de vorige trend zat het aspect ‘natuurlijk’ ook al en we blijven nog even in deze sfeer. Natuursteen kan ook niet ontbreken uit het keukentrend lijstje voor 2019. Natuursteen is er in allerlei soorten maar de meest voorkomende natuursteen in de keuken is: marmer. Marmer geeft een luxe en authentieke uitstraling; geen een stuk is precies hetzelfde. Naast marmeren aanrechtbladen is een natuursteensoort of mozaïek tegen de keukenwand ook ontzettend populair.

Tip: Wil je in de frisse sfeer blijven? Kies dan voor een lichte kleur steen! Deze kun je goed combineren met een vrolijke kleur of kleurrijke eyecatcher. Zoals hier onder is gedaan met oranje!

keukentrends

Nieuwste snufjes

Om bij de trends te blijven kun je ook de laatste technische snufjes toevoegen in je keuken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een inductiefornuis met ingebouwde afzuigkap? Deze kookplaat is beter voor het milieu omdat ze geen gebruik maakt van gas en de ingebouwde afzuigkap zorgt ervoor dat je geen afzuigkap hoeft in te bouwen in je keuken en deze dus super strak blijft.

Goede verlichting in de keuken blijft ook ontzettend belangrijk. Je kunt nu steeds meer spelen met verschillende soorten en zelfs met kleurverlichting, super strak en modern!

keukenstunter

Zwarte keuken

Ben je niet zo van de kleurrijke keuken? Neem dan de hele andere afslag naar een zwarte keuken. De zwarte keuken oogt modern, strak en stijlvol als deze kenmerken bij jou passen is de zwarte keuken waarschijnlijk perfect voor jou! De zwarte keuken gaat vaak gepaard met een moderne stijl, dus; de nieuwste snufjes, greeploze lades en strakke vormen. Wil je meer over de zwarte keuken weten? Lees dan ons andere blog waar we het uitgebreid over deze trend hebben!

keukentrend

Eyecatchers

Maak je keuken helemaal af door een eyecatcher toe te voegen aan de keuken. Eyecatchers kun je op tientallen manieren realiseren. Twee populaire voorbeelden zijn:

  • Geef één keukenwand een andere kleur waardoor je van die wand een accent muur maakt. Je creëert hiermee een opvallende eyecatcher en wat voegt wat kleur toe in de keuken! (Bekijk de foto hieronder als voorbeeld!)
  • Maak van je kraan een eyecatcher; creëer een luxueuze uitstraling met een gekleurd metalen kraan en spoelbak. Ga bijvoorbeeld voor goud, mat zwart of koper voor de ultieme eyecatcher. 

keukentrends

Keukentrends bij Keukenstunter

Wij hebben alle nieuwste trends in huis en helpen je graag bij het uitkiezen van de trend die het beste bij jou past. Maak een afspraak bij één van onze keukenspecialisten of vraag ons gratis inspiratiemagazine hieronder aan, deze staat bomvol inspiratie volgens de laatste trends.

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine