U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieDe keukentrends voor 2020

De keukentrends voor 2020

Bijna 2020. Dus tijd voor nieuwe keukentrends. De afgelopen periode hebben wij mogelijke trends in de gaten gehouden en uiteindelijk vier van deze trends gekozen als dé trends voor 2020. Doe inspiratie op aan de hand van deze keukentrends en vind jouw nieuwe droomkeuken in één van onze showrooms.

De zwarte keuken

Een groeiende trend op het gebied van keukens is de ‘zwarte keuken’. Steeds vaker kiezen mensen voor zwart als basiskleur. Een zwarte keuken is tijdloos en straalt veel luxe en sfeer uit. Daarnaast is zwart erg goed te combineren met andere kleuren en materialen. 

keukentrends

Ook dringt de ‘zwarte keuken’ steeds meer door in keukenapparatuur. Zo zie je steeds meer zwarte (inbouw) keukenapparaten, die een perfect afgerond geheel vormen met een zwarte keuken. Een kookplaat, een afzuigkap, een inbouwoven of een keukenkraan; alles is verkrijgbaar in het zwart!

keukentrends

Natuurlijke schoonheid

Per 2020 gaan we back tot nature. Veel producten en materialen zijn geïnspireerd op de natuur. Denk aan het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, bamboe en natuursteen.

Deze materialen zijn prachtig in combinatie met warme (bijvoorbeeld koperen) details. TIP: Kies voor de combinatie van beton & hout voor een mooi natuurlijk effect. 

keukentrends

Slimme keukenapparatuur

Met de hedendaagse technologie is het mogelijk om via je smartphone verbonden te zijn met jouw keukenapparatuur. Hierbij kun je denken aan een smart koelkast of zelfs een slimme oven. Deze slimme apparaten dragen bij aan meer orde en overzicht in jouw huishouden en bieden bovenal veel gemak. 

Gouden details

Breng sfeer in de keuken met prachtige gouden details. Een trend die kort geleden begon met het toevoegen van koperen details in de keuken, is inmiddels uitgegroeid tot (rosé)gouden details waarmee je jouw keuken een chique en warme uitstraling geeft. Vaak kiest men voor de gouden keukenkraan, maar je kunt ook op andere punten opvallen. Denk bijvoorbeeld aan gouden details op de keukenapparatuur of gouden keukenaccessoires. Met deze trend kun je heerlijk creatief zijn!

keukentrends

Keukentrends bij Keukenstunter

Heb je vragen of wil je meer weten over de keukentrends voor 2020? Twijfel niet langer en kom langs in een Keukenstunter vestiging naar keuze. Onze keukenspecialisten staan altijd klaar om je te helpen met vragen of kunnen jou helpen met het vinden van inspiratie. Maak een afspraak of kom gewoon even binnen lopen. Wij zien je snel!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine