U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieDe voordelen die een stoomoven te bieden heeft!

De voordelen die een stoomoven te bieden heeft!

In een stoomoven wordt jouw maaltijd gestoomd, een ontzettend gezonde manier om eten te bereiden. Daarnaast scheelt het je ook bergen met tijd. Alles kan gewoon de oven in en je hebt er amper omkijken naar. Ideaal voor de drukke huishoudens, waar koken nu eenmaal tijdrovend is. Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd naar de voordelen? Lees dan snel verder.

stoomoven

Beter en gezonder eten

Als je jouw eten in een stoomoven klaarmaakt behoudt je meer mineralen en vitamines. Normaal gesproken kook je jouw groentes, maar een deel van de vitamines gaan dan verloren in het kookwater. Super zonde! Als je ze klaarstoomt, in bijvoorbeeld een stoomoven, gebeurt dat niet. Daarnaast smaakt het eten ook nog eens lekkerder! Vis en vlees blijven lekker mals en drogen niet uit en groenten behouden hun smaak beter. 

Koken met een stoomoven is zeer gemakkelijk

Het koken met een stoomoven is super gemakkelijk! Er kunnen meerdere gerechten tegelijk in de oven, je hoeft dus niet moeilijk te doen met kookwekkers en dergelijke. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat het eten zal aanbranden of overkoken, dit kan namelijk niet in een stoomoven. Je kunt dus gemakkelijk wat klusjes tussendoor afronden, je klaar maken voor het sporten of de kinderen van de opvang halen. Ideaal dus.

stoomoven

Andere keukenapparatuur wordt overbodig

Een stoomoven is multi inzetbaar. Zo kun je jouw avondeten gemakkelijk bereiden in een stoomoven, maar het is ook mogelijk om eten op te warmen, te bakken en te braden. Andere keukenapparatuur zoals een oven of magnetron zijn dan niet meer nodig. Daarnaast kun je er ook nog voor kiezen om een kleiner fornuis aan te schaffen, met minder kookpitten. Je hebt er immers ook minder nodig. Dat scheelt in de portemonnee, maar ook in kostbare keuken ruimte!

Groot aanbod

Wij bieden een groot aanbod aan stoomovens. Vanwege de handige en ruimtebesparende bijkomstigheden worden stoomovens steeds populairder. Je hebt dus ruim de keuze uit allerlei soorten, maten en typen. Je kunt ons online aanbod hier alvast bekijken of langskomen in een showroom naar keuze voor het huidige aanbod.

Stoomoven kopen of advies?

Wil je graag inspiratie opdoen op het gebied van keukens op keukenapparatuur? Kom eens langs in één van onze keuken showrooms, of vraag ons gratis inspiratiemagazine aan. Je kunt ook een afspraak bij ons maken of telefonisch contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging. We zien je snel! 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine