U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieDe voordelen van een rechte keuken indeling

De voordelen van een rechte keuken indeling

De rechte keuken is een praktische opstelling die de ruimte op een efficiënte manier benut. Het is een keuken opstelling die vooral gekozen wordt door huishoudens met minder ruimte in hun keuken. Lees snel verder en ontdek alle feiten en opties voor een rechte keukenindeling.

De rechte keuken opstelling

Bij een rechte keuken bestaat de keuken uit slechts één keukenblok. Om extra opbergruimte te creëren worden er vaak zwevende bovenkasten aan de keuken toegevoegd. Hierdoor heb je genoeg ruimte voor servies, keukenartikelen en (een deel van) de voorraad. De rechte keuken is één van de meest efficiënte keukenindelingen. Hierdoor heb je een enorm assortiment om uit te kiezen. Bekijk alle rechte keukens in onze showrooms of online.

rechte keuken

De prijs van een rechte keuken

Net als bij de andere keukenindelingen is er niet één vaste prijs voor een rechte keuken. Daarnaast hangt de prijs natuurlijk ook af voor de hoeveelheid extra opbergruimte je kiest en de luxe die je kiest. Je kunt een rechte keuken vinden in alle prijsklassen en het zo gek maken als je zelf wilt. Als je jouw keuken zelf wilt samen stellen kunnen wij de prijs dus niet voor je voorspellen. Maar kies je voor een complete keuken? Dan staat de prijs al gegeven. Je vindt onze complete keukens hier!

De voordelen van een rechte keuken

De rechte keuken is de basis van de keukenindelingen. Dat biedt ontzettend veel voordelen. Wij hebben de belangrijkste voor je op een rij gezet.

  • Je neemt minder ruimte in beslag met een rechte keuken.
  • Je werkt omhoog waardoor je alle ruimte benut.
  • Rechte keukens hebben de meest efficiënte indeling. Dat is dan ook de reden dat er veel mooie en efficiënte opties beschikbaar zijn in allerlei prijsklassen. 
  • Omdat het aanbod zo groot is vind je altijd een keuken stijl die bij jou past. 
  • Met een minder grote keuken heb je alles tijdens het koken dicht bij de hand.
  • Je kunt je creativiteit de vrije loop laten en jouw nieuwe keuken helemaal eigen maken.

rechte keuken

De rechte keukens van Keukenstunter

Ben je overtuigd en wil je meer inspiratie opdoen? Of wil je nog meer persoonlijke informatie? Neem contact met ons op! Je kunt gemakkelijk een afspraak maken in een showroom bij jou in de buurt. Je wordt daar geholpen door specialisten, die jouw persoonlijke wensen omtoveren naar een keuken die bij jou past!

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine