U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieDe vrijstaande keuken! Iets voor jou?

De vrijstaande keuken! Iets voor jou?

De vrijstaande keuken, een populaire en ruimtelijke keukenopstelling die wellicht wel past bij jouw nieuwe keuken! In dit inspiratieblog gaan we het hebben over de vrijstaande keuken.

Eigenschappen vrijstaande keuken

Een vrijstaande keuken is een keuken die los staat van de keukenwanden en zich in het midden van de ruimte bevindt, je kunt het zien als een soort keukeneiland. Deze vrijstaande opstelling staat luxe en creëert een echte woonkeuken.

vrijstaande keuken

Het hele huishouden kan samen komen in de vrijstaande keuken. Je kunt ook een bar of tafel aan de keuken vastmaken, hierdoor wordt de keuken nog vaker een plek om samen te komen. 

De voor en nadelen van een vrijstaande keuken

In dit inspiratieblog is het de bedoeling dat je erachter komt of deze keukenstijl iets voor jou is. Hierbij helpt het om de voor en nadelen van deze keukenstijl op een rij te zien. 

Voordelen

  • De vrijstaande keuken maakt van jouw keuken een stijlvolle, moderne en huiselijke ruimte.
  • Deze keukenindeling is een echte eyecatcher.
  • Je kunt met deze keukenindeling alle kanten op met qua inrichting en stijl. Er is zoveel aanbod! Kom eens kijken in onze showrooms.
  • Het is gemakkelijk om een woonkeuken te creëren door een bar of tafel aan jouw vrijstaande keuken toe te voegen!

vrijstaande keuken

Nadelen

  • Deze indeling neemt relatief meer uimte in beslag en is daarmee niet geschikt voor iedere ruimte. Overleg met een keukenspecialist of de vrijstaande keuken bij jouw ruimte past. 

Vrijstaande keukenapparatuur

Wil je enkel een aantal aspecten van jouw keuken vrijstaand? Ook dit is mogelijk en zeer trendy op het moment. De vrijstaande koelkast is wellicht wel de populairste. De jaren '80 komen weer helemaal terug en zo ook met een vrijstaande koelkast. Ze zijn daarnaast ook nog eens verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren en vormen. De keuze is reuze!

Advies? Keukenstunter! 

Heb je vragen of wil je graag deskundig advies ontvangen over het kopen van een vrijstaande keuken? Twijfel niet langer en kom langs in een Keukenstunter vestiging naar keuze.

Onze keukenspecialisten staan altijd klaar om je te helpen met vragen en kunnen je helpen om je keuken zo luxe en efficiënt mogelijk in te richten. 

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine