U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieGa voor de betonlook in jouw keuken!

Ga voor de betonlook in jouw keuken!

De betonlook in in de keuken is stoer, uniek en geeft een natuurlijke uitstraling aan jouw keuken. Beton is een veelzijdig materiaal dat zijn oorsprong vindt in de industriële stijl. Wij vertellen je in dit inspiratie blog hoe je de betonlook kunt toepassen en wat beton doet met de stijl van jouw keuken. 

De basis van de betonlook

De betonlook is een verzamelnaam van alles wat op beton lijkt. De populairste en mooiste betonlook is beton cire. Met beton cire kun je jouw eigen beton samenstellen, denk hierbij aan kleur, ruw of glad gepolijst en de tekeningen (hoe oud het beton eruit ziet) in het beton. Naast beton cire kun je ook kiezen voor betonlook tegels, verf of echt beton. 

betonlook

De betonlook creëert een natuurlijke en industriële uitstraling in jouw keuken, één  die nu helemaal volgens de laatste trends is!

Combineren met de betonlook

Beton heeft een vrij neutrale kleur en laat zich om die reden gemakkelijk combineren met andere materialen en kleuren. Er is overigens wel één combinatie die ontzettend geliefd is, namelijk: beton met hout. Beton laat zich in een keuken uitstekend combineren met hout. De warme uitstraling van hout in combinatie met de strakke, industriële look en feel van beton brengt sfeer en karakter in de keuken.

Waar plaats ik beton in mijn keuken?

In principe kun je de betonlook overal in de keuken toepassen. Voorkom dat je keuken te koel of te donker is door combinaties te maken. Kies bijvoorbeeld één of twee van de volgende mogelijkheden:

  • Keukenblad: Kies je enkel voor een betonnen keukenblad, dan is het effect van de betonlook iets minder sterk maar nog steeds aanwezig. Daarnaast is een betonnen werkblad niet alleen mooi maar ook zeer praktisch, beton is namelijk hittebestendig.

betonlook

  • De basis: Hierbij is de vloer en/of de wand van beton. De basis van de gehele keuken heeft nu een industriële en unieke uitstraling. Hierbij combineer je de betonnen basis met andere kleuren en materialen.
  • Kastenwand: Naast een volledig in betonlook uitgevoerde keuken zijn keukens met alleen een kastenwand met een beton uitstraling ook zeer gewild.

betonlook

Advies van Keukenstunter

Heb je vragen of wil je meer weten? Twijfel niet langer en kom langs in een Keukenstunter vestiging naar keuze. Onze keukenspecialisten staan altijd klaar om je te helpen met vragen of kunnen jou helpen met het vinden van inspiratie. Maak een afspraak of kom gewoon even binnen lopen. Wij zien je snel!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine