U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieGebruik je ruimte goed met een parallel keuken!

Gebruik je ruimte goed met een parallel keuken!

Ben je opzoek naar de juiste keuken indeling voor jouw huis? Denk dan ook eens na over de parallel keuken. Een praktische opstelling die ook nog eens stijlvolle opties biedt. Benieuwd geworden? In dit inspiratieblog leggen wij jou alles uit over deze keukenopstelling en ontdek je of het iets voor jou is!

De parallel keuken indeling

Bij de parallel keuken indeling staan er twee rechte keukenblokken parallel tegenover elkaar, vandaar ook de naam. Deze indeling is zeer praktisch door de grote hoeveelheid aan opberg én werkruimte die het creëert. Naast dat deze indeling praktisch is kun je ook jouw stijl volledig terug laten komen. In de onderstaande alinea bespreken we een aantal mogelijkheden. De parallel keuken kan in compacte ruimtes meer opbergruimte en werkruimte creëren zonder dat de keuken teveel ruimte inneemt. Deze keuken is ideaal voor mensen die een passie hebben voor koken of bakken, maar die een wat kleinere ruimte ter beschikking hebben. 

parallel keuken

De mogelijkheden voor het indelen van jouw parallel keuken

Een parallel keuken kun je op verschillende manieren indelen. Je kunt kiezen voor de klassieke indeling, deze bestaat uit twee keukenblokken (met werkbladen) die tegenover elkaar geplaatst worden. Dit biedt je veel opberg- en werkruimte. Je kunt ook kiezen voor een keukenblok (met werkblad) die tegenover een (ingebouwde) kastenwand geplaatst staat. Hier creëer je meer opbergruimte. Ten slotte kun je kiezen voor een keukenblok tegenover een keukeneiland, eventueel met bar. Hier heb je wel iets meer ruimte voor nodig.

parallel keuken

De voordelen op een rij

De parallel keuken brengt vele voordelen met zich mee. Wij hebben de belangrijkste voor je op een rij gezet. 

  • Optimaal ruimte benutten: Met de parallel keuken benut je alle ruimte optimaal en creëer je toch genoeg ruimte voor al jouw kookgerei en apparatuur.
  • Veel mogelijkheden: Je kunt kiezen uit een groot aantal opties in stijl of indeling als je kiest voor de parallel keuken. 
  • Alle prijsklassen: Je vindt de parallel keuken in alle soorten prijsklassen, je bepaalt de prijs zelf met de extra's die je aanschaft!

parallel keuken

Keukens bij Keukenstunter

Is de parallel keuken de keuken indeling voor jou? Maak een afspraak met één van onze keukenspecialisten en ontdek de mogelijkheden die bij jouw ruimte passen. Je kunt ook langskomen in een showroom om de andere keukenopstellingen te bekijken! Of lees eerst ons inspiratieblog over de meest gekozen keuken indelingen voor de basis kennis. Tot ziens, wij zetten de koffie vast klaar!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine