U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieGezonde & makkelijke recepten

Gezonde & makkelijke recepten

Voor iedereen is gevarieerd eten met voldoende groenten en fruit, belangrijk voor een lang en gezond leven. Toch zit er ook een nadeel aan deze gerechten, het duurt vaak lang voordat je iets lekkers gemaakt hebt of je hebt niet de juiste keukenapparatuur. Keukenstunter helpt je daarom op weg met gezonde gerechten die ook nog eens super makkelijk te bereiden zijn! Op deze manier wil iedereen gezond en gevarieerd eten!

Açaí Bowl

De Açaí vrucht is een super gezonde vrucht, dit is de basis van dit ontbijtje. Je mix de açaí met banaan, melk en dadels en creëert zo de basis voor jouw bowl. Top deze gezonde smoothie af met diverse fruit soorten, kokosrasp en granola. Zo heb je een heerlijk en super gezond ontbijt! Lees hier de precieze bereidingswijze.

Tip: Maak je eigen granola om deze super bowl nog extra gezond te maken!

gezonde recepten

Snelle snack

Met deze super lekkere vijgen/noten candybar stil je de trek tussen je maaltijden door. Deze notenreep bevat naast vijgen en cranberries nog een scala aan superfoods zoals, zonnebloempitten, maanzaad en gojibessen. Super lekker, super vullend en ook nog eens super gezond! Lees hier de precieze bereidingswijze!

Tip: Maak tijdens het bereiden extra veel repen zodat je er genoeg op voorraad hebt om mee te nemen naar je werk. Zo hoef je niet iedere ochtend eerst je tussendoortje te bereiden!

Pompoen soep

Voor een lekkere, warme lunch doet een soepje het altijd goed. Deze heerlijke soep heeft als basis ingrediënten pompoen en pompoenpitten. De soep is door haar grote hoeveelheid aan groenten super gezond en ook lekker vullend. Binnen een half uurtje heb je dit zalige gerecht op tafel staan voor het hele gezin! Ontdek deze makkelijke en gezonde lunch hier!

gezond eten

Snelle, vega koolwraps

Dit hoofdgerecht heeft een bereidingstijd van slechts 15 minuten en heb je dus zo op tafel staan. Naast dat dit gerecht snel is, zijn de wraps ook nog eens lactosevrij, super gezond en vegetarisch. Lees hier hoe je deze koolwraps maakt en geniet van een heerlijk diner!

Keukenstunter keukenapparatuur

Bij Keukenstunter kun je terecht voor alle keukenaccessoires om je gezonde gerechten te bereiden. Kom langs en neem een kijkje in één van onze showrooms verspreid door heel Nederland of vraag ons gratis inspiratie magazine hieronder aan!

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine