U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieHoogglans keuken: Modern en tijdloos

Hoogglans keuken: Modern en tijdloos

De hoogglans keuken, een populaire keuken stijl die zorgt voor een mooie en strakke basis. Door de subtiele stijl is deze keuken zeer modern en geliefd door veel Nederlanders. Vooral de witte hoogglans keukens zijn zeer populair. Door de glanzende toplaag ziet deze keuken er luxe en modern uit. Maar behoudt het een subtiele basis waarmee je nog creatief kunt zijn. In dit inspiratie blog lees je alles over de hoogglans keuken!

De moderne stijl

Een hoogglans keuken valt onder de moderne keuken stijl. Een hoogglans keuken is een keuken met een glanzende coating of folie. Dit zorgt voor een moderne en luxe sfeer in de keuken. Hoogglans keukens zijn verkrijgbaar in volledig hoogglans, maar je hebt ook de mogelijkheid om een ander soort werkblad te kiezen. Dit wordt veelvoudig gedaan om contrast te creëeren in de keuken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een composieten of betonnen werkblad.

hoogglans keuken 

Tip: Wil je meer weten over de moderne keuken stijl? Lees ons uitgebreide blog er dan over!

De voordelen van een hoogglans keuken

De hoogglans keuken is niet zomaar zo populair, deze stijl heeft vele voordelen. We noemen ze graag even kort voor je op.

  • Schoonmaken: Het is bekend dat vingerafdrukken en vuiltjes eerder zichtbaar zijn op een hoogglans keuken. Echter is deze keuken wel erg gemakkelijk schoon te maken. Met een nat doekje is alle viezigheid direct verdwenen. Daarnaast vergeet je ook niet zo snel schoon te maken, omdat je de vuiltjes gemakkelijk kunt zien!
  • Esthetisch: Het grootste voordeel is het esthetische voordeel. Deze prachtige moderne keuken is geliefd en straalt luxe uit, iets dat iedereen wel in zijn huis terug wil zien. 
  • De keuken oogt groter: Door het glanzende effect van hoogglans oogt jouw keuken groter omdat het licht kan weerkaatsen. Vooral bij witte hoogglans is dit effect zeer sterk. 

Onze complete hoogglans keukens

Wij bieden een enorm aanbod aan hoogglans keukens in onze showrooms. Op onze website zie je ook ons aanbod aan complete keukens. In dit assortiment zitten ook een aantal hoogglans exemplaren. Benieuwd? Bekijk keuken Livorno eens! Heb je wat meer ruimte? Dan is keuken Grosseto misschien wel iets voor jou!

 hoogglans keuken

Advies van Keukenstunter

Wil je onze keukens graag met eigen ogen bekijken en vergelijken? Bij Keukenstunter vind je alle soorten keukens onder één dak. Kom eens langs bij één van onze showrooms en bekijk zelf wat de mogelijkheden zijn. Maak alvast een afspraak of neem contact op met één van onze vestigingen. 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine