U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieInspiratie voor een zomerse keuken

Inspiratie voor een zomerse keuken

De zomer komt eraan! Dit betekent felle kleuren, geurende bloemen in huis en verse zomergroenten om de heerlijkste gerechten mee te bereiden. Wil jij je ook goed voorbereiden op de zomer? Wij geven je keuken inspiratie voor een zomerse keuken!

Keuken trend: Urban Jungle

Wij hebben hier al eerder een blog over geschreven (lees: Urban Jungle) maar in de zomer ontkom je er echt niet meer aan. Planten komen steeds vaker naar binnen, zo ook in de keuken! Niet alleen is dit goed voor de luchtzuivering en de frisheid, maar het staat ook nog eens super leuk! Dus; haal die planten naar binnen voor een groene en zomerse look!

Kleurrijke keuken 

Laat je inspireren door de zomer en breng kleur in je keuken. Je kunt kleur creëren door meer kleurrijke accessoires toe te voegen aan uw keuken. Denk hierbij aan:

  • Pannenlappen
  • Handdoeken en theedoeken
  • Borden en bestek
  • Potten en pannen 
  • Tafelkleden
  • Kleurrijke schilderijtjes

zomerse keuken

Wil je de keuken helemaal een andere uitstraling geven? Kies dan voor een gekleurde muur of wand met print. De zomer is de perfecte periode om hier werk van te maken!

Buiten dineren

Wanneer het Nederlandse weer het toelaat, eten we het liefst buiten. Zorg daarom dat je tuinstoelen, een tafel en BBQ bij de hand hebt om optimaal te kunnen genieten van de zon. Heb je geen tuin? Wat dach je van picknicken in het park of op het strand.  

Zomerse keuken

Keuken inspiratie bij Keukenstunter

Bereid je voor op de zomer met een nieuwe of gerenoveerde keuken van Keukenstunter! Kom eens langs in één van onze showrooms bij jou in de buurt en doe keuken inspiratie op. Je kunt alvast online een afspraak maken met één van onze specialisten. Zij kunnen je helpen met een keuken advies op maat!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine