U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieJe leest hier alles over inbouw ovens!

Je leest hier alles over inbouw ovens!

Er bestaan geen keukens zonder oven. Je gebruikt de oven om de heerlijkste stoofpotjes te maken, taarten te bakken of om de lekkerste kip te braden. Dan is de keuze uit tientallen inbouw ovens niet zo gemakkelijk. 

Inbouw ovens

Steeds vaker kiest men voor een inbouw oven. Inbouw ovens zijn modern en strak omdat ze niet uitsteken maar ingebouwd zijn in een meubel of een keukenwand. Als je de mogelijkheid heb is het dus aan te raden om te kiezen voor zo'n soort oven. Wij helpen je in dit blog om te kiezen tussen verschillende soorten inbouw ovens.

Elektrische oven

Met de elektrische oven kun je heel specifiek de temperatuur instellen. Het opwarmen van die temperatuur kan wel wat tijd in beslag nemen, maar dan bak je wel op perfecte graad. De elektrische oven is om die reden perfect om te bakken. 

Hetelucht oven

Bij een hetelucht oven wordt de warme lucht vanaf boven geleidelijk door de gehele oven verspreid. Je oven warmt daardoor sneller op. Een nadeel is wel dat het snel te hard kan gaan met deze oven, stel hem dus niet te warm in, om een verbrande taart te voorkomen!

inbouw ovens

Stoomoven

De stoomoven stoomt het eten gaar. Dit heeft als groot voordeel dat alle vitamines en voedingstoffen behouden blijven, de basis van een gezonde maaltijd. Daarnaast scheelt het je ook bergen met tijd. Alles kan gewoon de oven in en je hebt er amper omkijken naar. Ideaal voor de drukke huishoudens, waar koken nu eenmaal tijdrovend is. 

Tip: Wil je meer weten over de stoomoven?  Lees dan ons uitgebreide blog, je ontdekt hier nog veel meer voordelen!

inbouw ovens

Combi-oven

De combi-oven, of ook wel combimagnetron, is zeer populair. Het scheelt ruimte, je kunt namelijk in hetzelfde apparaat verwarmen, grillen, bakken, koken, of snel een maaltijd ontdooien. Daarboven op scheelt ook nog eens in het budget, je hoeft namelijk geen magnetron meer aan te schaffen!

Inbouw ovens van Keukenstunter

Wil je meer inspiratie opdoen op het gebied van keukenapparatuur of heb je een vraag? Kom eens langs in één van onze keuken showrooms. Je bent altijd welkom! Wil je zeker weten dat er iemand voor je klaar staat om te adviseren? Maak dan alvast een afspraak bij ons op een plek en tijd die jouw uitkomt. Liever thuis inspiratie opdoen? Vraag dan ons gratis inspiratiemagazine aan. 

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine