U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieJouw nieuwe keuken in 6 stappen

Jouw nieuwe keuken in 6 stappen

Een nieuwe keuken uitkiezen of inrichten is leuk en spannend, maar ook best wat werk. Gelukkig hoeft je dit niet alleen te doen! Wij hebben een handig stappenplan voor je opgesteld die je helpt met het kiezen of ontwerpen van jouw nieuwe keuken. Neem deze rustig door. Heb je vragen? Je kunt altijd terecht bij onze klantenservice.

Stap 1: Doe inspiratie op!

Verzamel plaatjes, voorbeelden of keuken stijlen die je leuk, mooi of interessant vindt. Keukenstunter probeert haar klanten zo goed mogelijk te inspireren. Denk hierbij aan:

  • In onze showrooms kun je de beste inspiratie opdoen en uitgebreid advies vragen aan onze keukenspecialisten.
  • Met ons inspiratiemagazine doe je thuis al inspiratie op. Deze kun je geheel gratis downloaden! 
  • In onze inspiratie blogs laten wij je voorbeelden zien maar voorzien wij je ook alvast van de nodige informatie.
  • Je vindt ons ten slotte ook nog op verschillende social media kanalen. Kijk eens op Pinterest, Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en YouTube.

Tip: Vergeet niet je keuken ruimte op te meten! Zo kun je jouw nieuwe keuken gemakkelijker en met de juiste maatvoering inrichten.

nieuwe keuken

Stap 2: (Nieuwe) keuken advies

In de Keukenstunter showroom bij jou in de buurt heb je niet alleen de mogelijkheid om inspiratie op te doen, maar ook om advies in te winnen. Overleg jouw bevindingen, wensen en eisen voor jouw nieuwe keuken met een keuken specialist. Hij of zij zal jou helpen door de puntjes op de 'i' te zetten en aanbevelingen te geven over bepaalde apparatuur of producten. 

Stap 3: 3D-ontwerp van jouw nieuwe keuken

Heb je een duidelijk beeld van jouw keuken? Mooi! Dan kun je een gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp laten maken in één van onze showrooms! Met behulp van een VR-bril zet je voet in jouw toekomstige keuken en kun je het vanuit elke hoek goed bekijken. Heb je nog enkele aanpassingen? Geen probleem. Je kunt daar beter nu achterkomen dan later.

Stap 4: Offerte

Ben je helemaal tevreden over jouw nieuwe keuken? Dan krijg je van de desbetreffende keuken specialist een offerte mee naar huis. Hier kun je rustig over nadenken. Ben je akkoord? Super! Je bent dan toe aan stap 5!

Stap 5: Kunnen we je nog ergens mee helpen?

Jouw nieuwe keuken staat bijna! Er moeten alleen nog wat praktische dingen geregeld worden. Wij helpen jou graag met het verzorgen van de montage, installatie en andere zaken. Wil je dat zelf regelen? Geen probleem.

Stap 6: Ben je tevreden?

Jouw nieuwe keuken staat! Je bent waarschijnlijk aan het genieten van de nieuwste technieken en een mooie inrichting. Heb je toch een vraag of opmerking? Je kunt altijd bij ons terecht voor uitstekende service! Aarzel niet om contact op te nemen met de vestiging waar je jouw keuken hebt gekocht.

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine