U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieKeuken accessoires voor de beste BBQ

Keuken accessoires voor de beste BBQ

Het is weer hartje zomer, tijd om de BBQ van zolder te halen. Maar hoe organiseer je een gezellig BBQ voor de hele buurt of familie? Wij geven je een aantal tips voor het organiseren en bereiden van de beste BBQ!

Keuken accessoires

Allereerst is het belangrijk om te bepalen welke keuken accessoires je nodig hebt voor het bereiden van je BBQ. Wij hebben een checklist voor je op gesteld zodat je zeker weer dat je alles bij de hand hebt:

  • BBQ tangen: Deze grote en lange tangen zijn echt onmisbaar om het vlees/vis mee om te draaien en van de BBQ te halen.

keuken accessoires

  • Siliconen kwasten: Siliconen kwasten zijn handig om olie of kleverige sauzen te garneren over het vlees of vis.
  • Thermometer: Met een thermometer weet je zeker dat je vlees goed gaar wordt en dat je BBQ op de juiste temperatuur is.
  • Zorg voor genoeg borden, bekers en kommen: Je kunt dit eventueel doen met kartonnen borden en kommen wanneer je veel eters hebt en je niet te veel keuken accessoires wilt aanschaffen.
  • Bescherming: Zorg voor goede bescherming, bijvoorbeeld handschoenen en een schort.

Weet je zeker dat je alle juiste accessoires hebt? Dan is het tijd om na te denken wat er op de BBQ komt. 

Vlees, vis en vega

Bij een barbecue denk je direct aan vlees, dit kan voor de meeste mensen ook zeker niet ontbreken. Je kunt je vlees halen bij de supermarkt of voor nog betere kwaliteit vlees, bij een plaatselijke slager. Veel slagers hebben ook BBQ pakketten die je zelf kunt samenstellen. Zo heb je van al het vlees wat op de BBQ. Denk er wel aan dat steeds meer mensen minder of geen vlees eten. Inventariseer daarom van tevoren hoeveel vegetarische eters er zijn en zorg voor een aantal vlees vervangers en genoeg groente en stokbrood. Een aantal lekkere salades naast de BBQ is sowieso een goed idee!

keuken accessoires

Keuken accessoires bij Keukenstunter

Nieuwe keukenaccessoires nodig om jouw heerlijke sausjes, broodjes en salades mee te bereiden? Kom langs bij Keukenstunter, wij adviseren jou op het gebied van keukens en keukenaccessoires. Kom snel langs in een showroom en wees voorbereid op jouw perfecte BBQ!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine