U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieKeukenrenovatie I Advies en tips

Keukenrenovatie I Advies en tips

Ben je toe aan verandering in jouw keuken? Je kunt met een keukenrenovatie een hele andere uitstraling aan jouw keuken geven. Bij een keukenrenovatie kun je zelf bepalen hoeveel en wat je aan je keuken verandert. Toch is het in sommige gevallen slimmer om te kiezen voor een nieuwe keuken. Wanneer dat is en meer tips lees je in dit inspiratieblog. 

Renoveren of een nieuwe keuken

Wil je jouw keuken renoveren? Dan is het van belang om je af te vragen welke onderdelen je precies wilt veranderen en waarom. Een goede voorbereiding kan soms schelen in de kosten. Wil je de indeling van je keuken veranderen om zo een nieuwe keukenstijl te creëren? Moet er veel gebeuren dan is het goed om te overwegen om misschien de hele keuken te vervangen. Maar wil je onderdelen of enkel de kleur vervangen, omdat een aantal aspecten niet bij jouw keuken passen of stuk zijn? Dan kiest men vaker voor een keukenrenovatie

keukenrenovatie

Twijfel je over jouw situatie? Neem dan contact op met één van onze keukenspecialisten voor vrijblijvend advies.

De voordelen van een keukenrenovatie

Het renoveren van jouw keuken kent een aantal voordelen. Wij noemen ze even kort voor je op.

  • Een keukenrenovatie is vaak goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe keuken. Bij een nieuwe keuken komen meer verbouwkosten kijken doordat de oude eerst helemaal moet worden verwijderd.
  • Daarnaast is een renovatie ook tijdbesparend ten opzichte van een nieuwe keuken. Het komt zelfs regelmatig voor dat je gebruik kunt blijven maken van je keuken (dat ligt natuurlijk aan de aanpassingen).
  • Met kleine aanpassingen, zoals de keukenfronten vernieuwen, geef je jouw keuken direct de uitstraling van een nieuwe keuken.
  • Doordat de keuken er als nieuw uitziet, zorgt dit voor de waardestijging van het huis.

De prijs van keukenrenovatie

De prijs voor het renoveren van jouw keuken hangt af van een aantal factoren. Het hangt af van het aantal m2 , van de grootte van de renovatie, of je zelf gaat renoveren of het laat doen en van de kwaliteit van de nieuwe keukenonderdelen. Een renovatie kan al beginnen rond de €1000,- en kan oplopen tot de €10.000,-. Behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact op met één van onze keukenspecialisten.

*De genoemde prijzen zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Kom langs bij Keukenstunter!

Kom langs bij Keukenstunter

Kom langs in één van onze luxe showrooms bij jou in de buurt, of vraag ons gratis inspiratiemagazine aan. Je kunt ook altijd een afspraak maken met één van onze keukenspecialisten.

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine