U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieKies voor een zwevend aanrechtblad!

Kies voor een zwevend aanrechtblad!

Is een zwevend aanrechtblad  iets voor jou? Een zwevend aanrechtblad zweeft als het ware iets boven de rest van het aanrecht uit. Veel moderne keukens hebben deze toevoeging. Benieuwd of een zwevend aanrechtblad iets voor jouw keuken is? Lees dan meer over de voordelen en nadelen die het wellicht voor jouw keuken heeft.

Wat houdt het nu echt in?

Een zwevend aanrechtblad zweeft (optisch) boven de rest van het aanrecht. Dit wordt gedaan vanwege sthetische voordelen. De keuken krijgt niet alleen een modernere uitstraling, deze lijkt ook ruimer. 

zwevend aanrechtblad

De voordelen van een zwevend aanrechtblad

Een zwevend aanrechtblad heeft de volgende voordelen ten opzicht van een 'normaal' aanrechtblad. Wij sommen ze even kort voor je op.

  • Moderne look: een keuken met zwevende elementen geeft jouw keuken een moderne look. De strak afgewerkte randen zijn ideaal als je een stijlvolle keuken wilt creëren.  
  • Laat jouw keuken ruimer ogen: een keuken oogt ruimer door zwevende aspecten toe te voegen. 
  • Volgens de laatste trends: welk inspiratiemagazine je ook openslaat of waar je ook kijkt op Pinterest, je ziet zwevende aanrechtbladen. Ze zijn zeer populair onder keukenkopers.
  • Verkrijgbaar in vele stijlen: vanwege de populariteit van een zwevend aanrechtblad is er inmiddels veel keuze in kleur en materiaal. 

Combineer met een kookeiland

Een kookeiland is een populair keukenelement dat niet alleen ruimte inneemt, maar ook optisch ruimte creeërt. Een kookeilenad of keukeneiland in combinatie met een zwevend aanrechtblad is daarmee een uitermate goede combinatie. Stijlvol, modern en ruimtelijk tegelijkertijd. 

zwevend aanrechtblad

Tip: Meer luxe toevoegen? Plaats dan een LED-strip onder het aanrecht. Doordat het aanrechtblad zweeft kun je er gemakkelijk een LED-strip onder plaatsen. Dit biedt extra luxe en versterkt het zwevende effect. 

Meer informatie over jouw nieuwe keuken?

Heb je vragen of wil je graag deskundig advies ontvangen over jouw nieuwe keuken? Twijfel niet langer en kom langs in een Keukenstunter vestiging naar keuze.

Onze keukenspecialisten staan altijd klaar om je te helpen met vragen en kunnen je helpen om je keuken zo luxe en efficiënt mogelijk in te richten. 

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine