U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieMarmer(look) in de keuken

Marmer(look) in de keuken

Wil je graag luxe uitstralen in huis? Dan is marmer perfect voor jou! Marmer is een natuurlijk product en daardoor ook uniek in de keuken omdat geen enkel stuk marmer hetzelfde patroon heeft. En omdat het een natuurlijk product is, is het onderhoudsvriendelijk. Wij geven je graag meer informatie over marmer in de keuken en hoe je dit kan onderhouden.

Marmerlook in jouw keuken

Marmer is in de keuken heel divers te gebruiken, en kan door de unieke patronen echt de eyecatcher in jouw keuken worden! Marmer kan je op veel verschillende manieren terug laten komen in de keuken. Wij geven je graag de mooiste voorbeelden!

marmeren keuken

Marmer aanrechtblad. De ultieme luxe keuken heeft een marmer aanrechtblad. De meeste mensen kiezen hierbij voor wit marmer met een grijs aderpatroon. Maar wil je iets meer warmte of kleur in de keuken? Dan is marmer in verschillende kleuren verkrijgbaar. In het algemeen zijn mensen terughoudend om een marmer aanrechtblad aan te schaffen, omdat dit in het algemeen om veel onderhoud vraagt. Wil je dus wel een marmerlook in de keuken, zonder extra werk? Dan kan je altijd kiezen voor een aanrechtblad met marmerlook. Dit wordt meestal gemaakt met keramiek of composiet en is in het algemeen ook goedkoper in aanschaf.

Zwarte keuken met marmer. Ben je altijd al een fan geweest van een zwarte keuken? Deze keukenstijl heb je ook met marmer! Een zwart marmer aanrechtblad is een prachtige toevoeging, en brengt net dat beetje extra luxe in jouw huis. Het voordeel van zwart marmer is dat het in heel mooi matcht met verschillende keukenstijlen. En kies je voor een zwart aanrechtblad tegen een strakwitte achterwand, dan heb je en prachtig contrast! Wil je alvast meer weten over de zwarte keukenstijl? Lees dan ons blog en laat je inspireren!

Marmer achterwand. Wil je een licht accent in de keuken? Dan is een marmeren achterwand de perfecte oplossing! Dit kan met kleine tegels of een grote plaat tegen de muur. Kies voor een wit marmeren achterwand in een strak witte keuken om tot een prachtig fris resultaat te komen. Wil je alvast meer inspiratie opdoen? Download dan ons gratis inspiratiemagazine. Deze staat boordevol tips, ideeën en inspiratie!

Wil je advies over wat het beste in jouw huis past? Neem dan contact op met een van onze specialisten. We helpen je graag!

Onderhoud van marmer

Om marmer schoon en mooi te houden is het van belang om deze goed te onderhouden. Maak bij voorkeur je keuken dagelijks schoon met een zuurvrije reiniger. Dreft of groene zeep zijn goede middelen om jouw keuken schoon te maken. En maak het oppervlak niet schoon met een schuurspons, dit geeft blijvende krassen.

marmeren keuken

Marmer is wat gevoeliger voor vlekken. Om deze reden is het belangrijk om (vooral zuurhoudende) dranken meteen op te ruimen. Maar koffie kan in marmer ook vlekken achterlaten. Wil je dit voor zijn? Laat dan jouw aanrechtblad impregneren. Zo heb je minder schade als je morst op jouw aanrechtblad.

Marmer keukens van Keukenstunter

Wil je meer inspiratie opdoen op het gebied van marmer keukens of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op en vraag een van onze keukenspecialisten om hulp. Ze helpen en adviseren je graag!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine