U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieModerne keuken met zwevende keukenkasten

Moderne keuken met zwevende keukenkasten

Het is een populaire keukentrend van dit moment; zwevende keukenkasten. Vooral wanneer je kiest voor een moderne en strakke keuken kom je dit snel tegen. Dit komt omdat zwevende keukenkasten veel ruimte creëren. Heb je dus niet heel veel ruimte in de keuken, dan is dit een goede optie voor jou! Benieuwd of het iets voor jou is? Lees dan verder!

Zwevende keukenkasten, hoe zit dat?

Om de kasten vrij boven de grond te laten zweven, is een stevige muur met voldoende draagvlak nodig. En dat ook het juiste bevestigingsmateriaal gebruikt wordt. Omdat de kasten zelf natuurlijk recht moeten hangen, maar ook al het keukengerei moet kunnen dragen. Het uitzoeken hiervan  kan soms best wel ingewikkeld zijn. Kom daarom bij voorkeur even langs in een van onze showrooms om advies te vragen. Onze keukenspecialisten helpen je graag. 

Zwevende keukenkasten

Ruimtelijke effect

Droom je van een ruime keuken, maar beschik je niet over een grote ruimte? Dan kan een keuken met zwevende keukenkasten de oplossing voor jou bieden. Omdat deze deels ingebouwd en aan de muur bevestigd worden, heb je geen poten meer onder de keukenkasten! Dit geeft direct een ruimtelijk effect. Echt ideaal wanneer je een kleinere keuken groter wilt laten lijken.

Wil je graag kijken of zwevende keukenkasten goed in jouw ruimte passen? Vraag dan een gratis 3D ontwerp aan. Onze specialisten ontwerpen graag jouw droomkeuken in 3D. Breng jouw ideeën tot werkelijkheid en laat je verrassen. Geef je wensen door en wij gaan voor je aan de slag. Plan meteen een afspraak!

Praktisch en hygiënisch

Naast dat zwevende keukenkasten je kamer ruimtelijker laat ogen, maakt het alles ook een stukje schoner! Omdat je onder de keukenkasten geen poten of andere obstakels hebt, kan je hier makkelijk met de stofzuiger of dweil onder. Ideaal dus, je bent zo klaar met het schoonmaken!

Nog meer tips voor het goed schoonmaken van jouw keuken vind je in ons blog. 

Zwevende keukenkasten

Zwevende keukenkasten van Keukenstunter

Wil je graag deskundig advies over zwevende keukenkasten of wil je inspiratie opdoen op het gebied van keukenkasten? Kom langs in één van onze luxe showrooms bij jou in de buurt, of vraag ons gratis inspiratiemagazine aan. Je kunt ook altijd een afspraak maken met één van onze keukenspecialisten.

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine