U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieOpbergmogelijkheden keuken

Opbergmogelijkheden keuken

De keuken wordt dagelijks door het gehele gezin gebruikt en is daarnaast ook een plek waar bijna iedereen ruimte te kort komt. Want naast het voor de hand liggende koken is de keuken ook een plek waar huiswerk gemaakt wordt, waar het hele gezin samen komt en waar geknutseld wordt. Gelukkig worden er steeds meer slimme oplossingen bedacht om meer opbergruimte te creëren.

1. Opberglades

Opberglades zijn efficiënter dan opbergkasten, met lades kun je meer ruimte benutten dan met kasten. Daarnaast bevatten lades vaak verborgen opbergsystemen, denk aan besteklades of bordenhouders.Op deze manier heb je niet per se lades nodig voor bijvoorbeeld bestek en pannen maar kun je deze 2 combineren.

opbergmogelijkheden

2. 2-in-1 apparaten

Keukenapparatuur wordt steeds groter, maar je kunt dan ook steeds meer apparatuur met elkaar combineren. Er bestaan bijvoorbeeld ovens waar ook een magnetron en zelfs een toaster is ingebouwd. Ook op koelen en vriezen kun je ruimte besparen. Je kunt een koelkast nemen met ingebouwd vriesgedeelte.

Heb je toch niet genoeg ruimte in de vriezer en wil je wel een complete vriezer aanschaffen? Plaats de vriezer dan in de bijkeuken of garage om ruimte te besparen.

3. Houten planken

Verrijk jouw keuken met houten planken boven het aanrecht. Je kunt hier veel potten en pannen kwijt die tijdens het koken nu ook nog eens binnen hand bereik liggen. Een aantal planken boven jouw werkblad is niet alleen praktisch maar geeft ook een gezellige en huiselijke sfeer aan de keuken. Het enige nadeel van deze tip is dat jouw keuken gerei open en bloot ligt en dus niet verstopt in een kastje. Probeer het daarom zo geordend mogelijk te houden voor het beste resultaat!

opbergmogelijkheden

 

4. Plintlades

Voor de echte ruimte winners zijn er plint lades. Deze lades lijken op een plint onder aan de keuken meubelen maar het zijn daadwerkelijk lades om jouw benodigdheden in op te bergen. Deze lades zijn ideaal op zware keukenspullen in op te bergen. Sommige zijn zelfs diep genoeg om een bierkrat in op te bergen.

Opbergmogelijkheden bij Keukenstunter

Bij Keukenstunter verkopen wij alle praktische keuken meubels om jouw keuken efficiënt in te richten. Daarnaast geven wij jou graag advies over de verschillende mogelijkheden in jouw keuken! Kom langs in een van onze showrooms of maak alvast een afspraak online.

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine