U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieSlimme en duurzame keukenapparatuur

Slimme en duurzame keukenapparatuur

Hoe groot of klein je keuken ook is, nadenken over de juiste keukenapparatuur is een van de belangrijkste dingen in je keuken. Wat mag in jouw keuken niet ontbreken? Met de nieuwste modellen van onze keukenapparatuur kun jij dit waarmaken. Hierdoor hebben wij een aantal voorbeelden voor je op een rij gezet. Lees snel verder!

Smart keukenapparatuur

De keuken is het hart van je huis. Een plek waar je een fijne sfeer wilt ervaren en een persoonlijke ruimte waar je dagelijks maaltijden kunt bereiden met je gezin of vrienden. Maar naast praktische en gezellige keukens zien we keukens met smart functies (een smart kitchen) steeds vaker terugkomen, en niet zonder reden natuurlijk! Maar wat is zo’n smart kitchen nou precies? Keukenapparatuur met een smart functie zijn apparaten die verbinding kunnen maken met jouw wifi netwerk. Waardoor je deze ook op een afstand kunt besturen. Hieronder geven wij enkele apparaten die zo’n smart functie hebben.

Een afzuigkap met een perfect air-sensor houdt de lucht tijdens het koken in de gaten en past zijn automatisch het vermogen aan de hand van de opstijgende damp en geur. Als je klaar bent met koken blijft de ventilatie werken tot alle onprettige geuren en dampen uit de keuken zijn verwijderd.

Slimme keukenapparatuur

Een smart oven bakt net zo goed als dat ze eruit zien. Deze ovens hebben een automatisch reinigingsprogramma en sensor technologie waarmee de ideale ovenstand, (kern)temperatuur en stoomtoevoer wordt geregeld. Daarnaast is het ook mogelijk om de oven alvast voor te verwarmen voordat je vertrekt van je werk. Ideaal voor in jouw smart kitchen.

Een koffiezetapparaat met smart functie is echt ideaal! Het wordt steeds makkelijker om een heerlijk kopje koffie te zetten. Tegenwoordig is het namelijk mogelijk om met behulp van de smart functie een kopje koffie op afstand te zetten. Ook kan je jouw favoriete instellingen opslaan in de app, zodat je elke keer kunt genieten van het perfecte bakje koffie op de juiste temperatuur.

Wil je meer informatie? Bekijk dan alvast de Bosch accent line Carbon Black en laat je inspireren!

Duurzaamheid in de keuken

Tegenwoordig zie je ook dat steeds meer mensen kiezen voor een duurzamere keuken, dit is zeker niet onbelangrijk! Een duurzame keuken kan op verschillende manieren toegepast worden. Wij leggen je graag uit hoe.

  1. Kies met het aanschaffen van een nieuwe keuken voor duurzame materialen. Een echte duurzame keuken bestaat uit materialen die geproduceerd worden op een manier waardoor het milieu zo min mogelijk belast wordt. Er worden hierbij zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruikt, zoals hout, roestvast staal, bamboe of gerecycled glas.
  2. Kies voor een inductie kookplaat. Met een inductie kookplaat vergaat de warmte niet zo gemakkelijk als bij een gaskookplaat. Je bespaart er dus een hoop energie mee!
  3. Let ook altijd op de energielabels van apparaten. Hoe duurzamer het apparaat hoe minder energie er wordt gebruikt. Tegenwoordig hebben alle apparaten een energie label van A+ tot en met D, waarbij A+ het meest duurzaam is.

 

Slimme keukenapparatuur

Meer informatie over slimme keukens bij Keukenstunter

Heb jij hulp nodig bij het kiezen van jouw nieuwe droomkeuken met smart functies? Maak dan nu een persoonlijke video- of thuisafspraak onze keukenspecialisten helpen je graag! Download ook ons gratis inspiratiemagazine, zo kun je thuis alvast inspiratie opdoen.

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine