U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieTips voor het inrichten van jouw keuken

Tips voor het inrichten van jouw keuken

Ben je jouw nieuwe keuken aan het ontwerpen of is jouw huidige keuken toe aan een herinrichting? Lees dan onze tips om het proces overzichtelijker te maken. Al eens nagedacht over onderstaande? Maak voor een persoonlijk advies een afspraak met onze keukenspecialisten.

Doe inspiratie op!

Deze tip is voor de hand liggend. Toch is het wel van essentieel belang dat je keuken inspiratie opdoet. Want het is ook goed om te kijken wat niet jouw stijl is. Dat maakt de keuzemogelijkheden gelijk wat kleiner en wordt het makkelijker kiezen. Dit kun je bijvoorbeeld doen aan de hand van inspiratiemagazines maar ook Pinterest is een goede manier om inspiratie op te doen. Volg je ons al? Zo niet, volg ons dan op Pinterest. Wij posten wekelijks nieuwe inspiratie en eventuele kortingsacties. 

Ons inspiratiemagazine kun je hieronder gratis aanvragen. Bij het downloaden, ontvang je tevens een waardescheque van maar liefst €500,- op je nieuwe keuken bij Keukenstunter.

keuken

Leer van jouw oude, of huidige keuken

Van fouten kun je leren. Er zijn vaak zaken/situaties in je huidige keuken die je liever niet terug zou willen zien in je nieuwe keuken. Een keukenkastje waar je altijd je hoofd tegen stoot, een kraan met twee hendels terwijl je er liever één zou willen of die net te kleine koelkast of vriezer. Het helpt om deze punten te verzamelen en op te schrijven, op die manier vergeet je ze niet en kun je ze bespreken met de keukenspecialist. Andersom is het ook handig om punten op te schrijven die je wél graag mee wilt nemen naar jouw nieuwe keuken. 

Maak een 3D-ontwerp

Je ziet pas hoe jouw keuken er echt uit gaan zien met behulp van een 3D-ontwerp. Het is belangrijk om deze te doen zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Bij Kekenstunter maken wij gratis 3D-ontwerpen die je met behulp van virtual reality bril kunt bekijken. Zo kun je echt een kijkje in de keuken nemen.

keuken

Meer informatie en inspiratie van Keukenstunter!

Heb je vragen of wil je graag deskundig advies ontvangen over jouw nieuwe keuken? Twijfel niet langer en kom langs in een Keukenstunter vestiging naar keuze.

Onze keukenspecialisten staan altijd klaar om je te helpen met vragen en kunnen je helpen om je keuken zo luxe en efficiënt mogelijk in te richten. 

 

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine