U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieTips voor het opruimen van jouw keuken

Tips voor het opruimen van jouw keuken

Het opruimen van je keuken, een klus waarvan het lijkt dat deze nooit afkomt. Maar met een paar handige tips kunnen wij je klus vergemakkelijken en verlichten. Daarom hieronder!

Tip 1: Begin bij de indeling van je keuken

Troep in de keuken ontstaat snel wanneer je keuken niet logisch is ingedeeld. Je zet voor het "gemak" even wat spullen "snel neer" en binnen de kortste keren staat je keuken vol.

Dus zet bijvoorbeeld je bakspullen- vlakbij je werkblad, je kruiden en specerijen binnen handbereik van het fornuis of de kookplaat, de vaatwasser vlakbij je spoelbak etc. etc. Hierdoor kun je makkelijk je spullen direct wegzetten op de juiste plek. Je voorkomt hiermee dus opruimwerk. En we weten allemaal; voorkomen is beter dan genezen!

keuken opruimen

 

Tip 2: Keuken opruimen = alles aan de kant

Het opruimen/schoonmaken van jouw keuken gaat het best als de gehele keuken aan kant is en er zo min mogelijk staat.  Maak bijvoorbeeld jouw koelkast schoon vóórdat je boodschappen gaat  doen. Wil je meer schoonmaaktips? Wij schreven er eerder al een blog over! Deze lees je hier. 

Tip 3: Handige lades en kasten

Deel je keukenlades en kasten eens anders in. We kennen allemaal wel de befaamde 'rommella' en "rommelkast" Om hier orde in te scheppen heb je tegenwoordig handige hulpmiddelen. Denk aan bestekvakken, maar ook kastverdiepingen. Zo kun je in de hoogte werken met bijvoorbeeld je borden en glazen. 

keuken opruimen

Advies en keukens bij Keukenstunter

Heb je vragen of wil je graag deskundig advies ontvangen over je keukenindeling?  Twijfel niet langer en kom langs in een Keukenstunter vestiging naar keuze.

Onze keukenspecialisten staan altijd klaar om je te helpen met vragen en kunnen je helpen om je keuken zo luxe en efficiënt mogelijk in te richten. 

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine