U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieUrban Jungle

Urban Jungle

De lente is weer in volle gang, een goed moment om je keuken te veranderen in een ware jungle. De Urban Jungle trend verovert steeds meer kamers van het huis en zowaar ook de keuken! Haal de lente letterlijk in huis door een flinke dosis planten en natuurlijke materialen toe te voegen in je keuken.

Urban Jungle?!

De Urban Jungle trend gaat om het creëren van een groene sfeer in een stedelijke omgeving. Deze groene omgeving kun je realiseren door planten in de keuken te plaatsen en daarnaast te zorgen voor een mooie natuurlijke lichtinval. Een Urban Jungle kun je geheel naar eigen smaak inrichten, wij geven je een aantal tips en voorbeelden voor een mooie Urban keuken.

Planten in je keuken

Het meest voor de hand liggende aspect van de Urban Jungle zijn natuurlijk de planten, zij vormen de basis voor jouw Urban keuken. Je kunt kiezen uit ontzettend veel planten; voorbeelden zijn:
- Bananenplant
- Ficus Lyrata
- Krulvaren
- Calathea

keukenstunter

Je kunt deze planten gewoon los in de keuken plaatsen, bijvoorbeeld op het aanrecht of op de keukentafel, dit is goed te combineren met een aantal hangplanten. Naast de toffe uitstraling van planten, zijn ze ook goed voor de luchtzuivering van je keuken.

Natuurlijke materialen

Materialen uit de natuur zijn kenmerkend voor de Urban Jungle. Je hoeft daar niet je hele keuken voor om te bouwen maar je kan ook al simpele keukenaccessoires toevoegen om te genieten van de natuurlijke sfeer.

urban jungle

Niet alleen natuurlijke materialen zijn belangrijk voor een Urban Jungle, ook natuurlijke lichtinval is belangrijk. Heb je al grote ramen in je keuken? Super! Heb je dit niet zorg dan voor heldere verlichting.

Keukentrends bij Keukenstunter

Wil je op de hoogte blijven van keuken trends? Download dan ons gratis inspiratiemagazine hieronder of kom eens langs in één van onze showrooms bij jou in de buurt. Je kunt alvast online een afspraak maken met één van onze specialisten. Zij kunnen je helpen met een keuken advies op maat!

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine