U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieWat houdt een luxe keuken in?

Wat houdt een luxe keuken in?

Een luxe keuken betekent voor iedereen wat anders. Zo vindt de een bijvoorbeeld een zwarte keuken er luxe uit zien, terwijl de ander eerder voor strak wit zou kiezen. Ondanks alle mogelijke verschillen zijn er een aantal elementen die je standaard terug kunt vinden in een luxe keuken, zoals:

  • Apparatuur van topkwaliteit
  • Duurzame materialen
  • Trends van nu
  • Perfecte afwerking

Apparatuur van topkwaliteit

Luxe keukens zijn vaak uitgerust met verschillende moderne apparaten van topkwaliteit. Voorbeelden hiervan zijn de ingebouwde stoomoven, het geïntegreerde afzuigsysteem, of een kraan die direct kokend water geeft. Deze apparaten maken het werk in de keuken een stuk gemakkelijker én zorgen daarnaast voor een stijlvolle en luxe uitstraling.

Duurzame materialen

In luxe keukens wordt meestal gebruik gemaakt van duurzame materialen, zoals massief hout, roestvrijstaal (in verschillende kleuren), natuursteen en glas. Duurzame materialen zijn over het algemeen iets kostbaarder dan kunststof of andere materialen, maar ze gaan wel een stuk langer mee.

Trends van nu

Een luxe keuken is vaak vormgegeven aan de hand van de laatste keukentrends. Een aantal trends van 2019 zijn:

  • Ethnic nature; Aardetinten, industriële materialen, grof hout en handgemaakte voorwerpen vormen de basis van deze trend, gebaseerd op etnische culturen en tropische natuur.
  • Urban jungle; Planten in de keuken zijn zowel sfeer gevend als functioneel. Zo kun je verse kruiden neerzetten voor wat extra groen in de keuken en kunt u deze gebruiken als extra smaakgever in uw verse maaltijden.
  • Brede keukenlades; Zorgen voor meer opbergruimte en efficiëntere inrichting. Daarnaast geven zij de keuken ook een strakke en rustige uitstraling.

Wil je meer lezen over de laatste keukentrends? Wij hebben hier een blog over geschreven, je kunt hem hier lezen.

Perfecte afwerking

Een perfecte afwerking maakt een luxe keuken helemaal af en zorgt voor een verzorgde, strakke uitstraling.

Luxe keuken kopen?

Bij Keukenstunter vindt je luxe keukens in verschillende stijlen. Je kunt ook bij ons terecht voor apparatuur van topkwaliteit van merken als Bosch, AEG en ATAG. Wil je graag inspiratie opdoen op het gebied van luxe keukens? Kom eens langs in één van onze keuken showrooms, of vraag ons gratis inspiratiemagazine aan. Je kunt ook een afspraak bij ons maken of telefonisch contact opnemen met de dichtstbijzijnde vestiging.

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine