U bevindt zich nu hierHomeKeuken informatieInbouwapparatuur voor in jouw keuken

Inbouwapparatuur voor in jouw keuken

Inbouwapparatuur is onmisbaar in de keuken. Waar keukenapparatuur voorheen opzichtig aanwezig in de keuken stond, heb je tegenwoordig tal van mogelijkheden om jouw apparatuur zo min mogelijk en zo strak mogelijk te laten zien.

Je wilt natuurlijk dat jouw keukenapparatuur hierop afgestemd voldoet aan de laatste trends op keukengebied. Daarom hebben wij de meest onmisbare inbouwapparatuur voor je op een rijtje gezet.

Basis inbouwapparatuur

Er zijn een aantal inbouw apparaten die zeer praktisch zijn en die voor veel Nederlands boven aan het verlanglijstje staan. Deze inbouwapparatuur is de basis van je keuken. 

  • Op het gebied van kookplaten kun je het beste kiezen voor een inbouw-kookplaat, deze ziet er het chique uit en is ook nog eens praktisch. Een kookeiland is vaak de perfecte plek voor een inbouw-kookplaat. 
  • De meeste Nederlanders kiezen bij een nieuwe keuken of keukenrenovatie voor een geïntegreerde vaatwasser. Niet alleen vanwege het gemak van het niet hoeven afwassen, maar hierdoor heb je ook geen last meer van vuile vaat op het aanrecht!
  • Ingebouwde koelsystemen zijn prachtig in de keuken, mits je daar ook de ruimte voor hebt. Zo kun je, je koelkast of vriezer achter je keukenkastje verbergen waardoor deze als het ware onzichtbaar is in de keuken.

Naast deze basis inbouwapparatuur zijn er nog een aantal apparaten die jouw keuken helemaal af maken.

Inbouw-(stoom)ovens

In een prachtige keuken kan een oven niet ontbreken. Of je nu kiest voor een hete-stoom- of een combi-oven. De oven valt altijd in te bouwen. Heb je een keukeneiland? Dan is een oven aan de overzijde op borsthoogte vaak ideaal.

visual

Inbouw-afzuigkappen

Hoewel een losstaande afzuigkap boven een kookeiland natuurlijk prachtig oogt, is het vaak een slimme optie om voor een inbouw afzuigsysteem te kiezen. Hierdoor krijg je boven deze kap extra opbergruimte. Ook staat een inbouw-afzuigkap vaak veel luxer omdat er niets in de weg zit. 

Inbouw-afzuigkappen hebben een grote slag gemaakt in de loop der tijd qua vorm en design. Benieuwd naar de opties? Bekijk ze in onze keuken showrooms door heel Nederland.

Inspiratie en advies over inbouwapparatuur?

Heb je vragen over ons assortiment inbouwapparatuur of wens je inspiratie/advies? Neem contact met ons op of kom naar de dichtstbijzijnde showroom! Wij zijn jouw specialist omtrent keukens & keuken apparatuur.

 

Ontvang een waardecheque t.w.v. € 500,-

Bij uw aanvraag van een gratis inspiratiemagazine.

Inspiratiemagazine

Vul hieronder uw gegevens in om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen.

Vestiging
Inspiratiemagazine