U bevindt zich nu hierHomeKeuken inspiratie

Keuken inspiratie7

Een nieuwe keuken inrichten is leuk maar ook lastig. Er gaat veel tijd in zitten en daarnaast is het ook lastig om te bedenken wat er past bij uw interieur en wat voldoet aan uw wensen. Daarom willen wij u helpen door u zoveel mogelijk te inspireren. Dit doen wij op allerlei manieren:

Showrooms

Wij hebben onze showrooms zo ingericht dat iedereen op zijn eigen manier geïnspireerd kan worden. De showrooms worden volgens de nieuwste keukentrends ingericht. Naast de ingerichte hoekjes kunt u ook alle producten bekijken die Keukenstunter u aanbiedt. Genoeg inspiratie dus!

Keukenspecialisten

Als u toch nog verdere informatie verlangt, kunt u in onze vestigingen altijd terecht bij een van onze keukenspecialisten. U kunt een afspraak met een specialist maken via de site, maar u bent zonder afspraak natuurlijk ook welkom. De experts kunnen u tips geven ter inspiratie en u kunt samen met hen een gratis 3D ontwerp creëren en hiermee uw droomkeuken realiseren.

Nieuwsbrief

Ten slotte willen wij u ook online zoveel mogelijk inspireren. Dit doen wij doormiddel van een nieuwsbrief, u kunt deze nieuwsbrief onder aan de site aanvragen. U wordt dan niet alleen geïnspireerd door de nieuwste keukentrends, maar u wordt ook gelijk op de hoogte gesteld van de nieuwste acties en aanbiedingen.

U bent van harte welkom om keuken inspiratie op te komen doen in een van onze showrooms. Maak een afspraak of kom gewoon even langs, wij hopen u snel te zien!

Hier vindt u uw dichtstbijzijnde keukenwinkel: