U bevindt zich nu hierHomeKeukenapparatuurAmsterdam Westpoort

Amsterdam Westpoort
€ 1549-€ 1036,94
Algemene Informatie
  • MerkBosch

Welkom bij Sanistunter Amsterdam Westpoort

Wij heten je welkom in onze prachtige badkamer showroom aan de Sierenbosch in Amsterdam Westpoort. Hier hebben wij talloze badkamer opstellingen en badkamertegels voor je uitgelicht. Kom bij ons langs en doe inspiratie op. 

Je wordt hartelijk begroet door onze ervaren badkamer adviseurs met een kopje koffie of thee, waarna we vervolgens samen met jou, je perfecte badkamer samen gaan stellen. En dit tegen de laagst mogelijke prijs. We bieden dan ook altijd de laagste prijsgarantie op onze complete badkamers. 

De badkamers van Sanistunter

Wij begrijpen als geen ander dat smaken verschillen. Daarom presenteren wij in onze badkamerwinkel zoveel mogelijk verschillende badkamerstijlen zodat er voor iedere stijl, vele opties tot het assortiment behoren. Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem, onze badkamer adviseurs staan altijd klaar in onze badkamerwinkel om jou te helpen. Zo kunnen we je helpen met het samenvoegen van bijvoorbeeld badkamerstijlen, tegels en/of badkamermeubels. Ook is het mogelijk om met een badkameradviseur een gratis 3D tekening te maken van jouw nieuwe badkamer. 

Al onze badkamers zijn van A-merken die wij direct vanuit de fabriek naar onze showrooms laten komen zodat wij ze voor een zo scherp mogelijke prijs aan jou kunnen aanbieden. Op deze manier kunnen wij jou top kwaliteit badkamers bieden voor een zeer scherpe prijs!

Voordelen van Sanistunter

  • Gespecialiseerd in maatwerk
  • Luxe design badkamers
  • Badkameraccessoires en -meubels van A-merken
  • Deskundig advies van ervaren badkamerspecialisten
  • Gratis 3D ontwerp
  • Laagste prijsgarantie

Locatie van onze badkamerwinkel

Onze badkamer showroom is gevestigd op aan de Sierenborch in Amsterdam, gelegen aan woonboulevard Westpoort. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.  

Zien wij je snel in onze badkamerwinkel in Amsterdam? Je kunt op ieder moment bij ons langskomen of alvast online je afspraak inplannen. Wij zetten de koffie in ieder geval alvast voor je klaar!