U bevindt zich nu hierHomeKeukenapparatuurOnderbouw afzuigkap

Onderbouw afzuigkap14

Bosch Serie | 4 Onderbouw afzuigkap

Bosch Serie | 4 Onderbouw afzuigkap 60 cm inox

Bosch DHU665EL

€ 519- € 347,44
Bosch Serie | 4 Onderbouw afzuigkap 60 cm inox
€ 519-
€ 347,44

Een afzuigkap kan niet ontbreken uit jouw nieuwe keuken. Onder de categorie afzuigkap vallen veel verschillende soorten afzuigkappen. Waaronder ook de onderbouw afzuigkap. Op deze pagina vind je ons assortiment aan onderbouw afzuigkappen en lees je meer over het functioneren van deze afzuigkap.

Wat is een onderbouw afzuigkap?

Onderbouw afzuigkappen worden gemonteerd onder een keukenkast en zijn deels zichtbaar. Ze hebben geen zichtbare schouw en beschikken over het algemeen over minder afzuigcapaciteit dan een afzuigkap die zich boven het fornuis of de kookplaat bevindt. De onderbouw afzuigkappen zijn dus met name geschikt voor wat kleinere keukens. Omdat de onderbouw afzuigkap wat naar voren steekt is deze zichtbaar, ook als hij niet wordt gebruikt. Als de afzuigkap niet mooi staat met de rest van jouw keuken zal dit een doorn in het oog zijn.

Wil je zeker weten dat jouw onderbouw afzuigkap de juiste is? Vraag dan een GRATIS 3D-ontwerp aan en kijk samen met een keukenspecialist naar de mogelijkheden voor jouw keuken. 

Waar moet ik op letten?

Over het algemeen is een afzuigkap niet het meest geruisloze apparaat in de keuken en daar zijn onderbouw afzuigkappen geen uitzondering in. Wij adviseren dan ook om een afzuigkap aan te schaffen met een decibel van minder dan 50. Tevens dien je rekening te houden met de volgende zaken:

  • Energiegebruik: Een energiezuinige afzuigkap verbruikt minder energie en dit zie je terug in je jaarlijkse energiekosten. Over een levensduur van 10 jaar kan de besparing ontzettend hoog oplopen.
  • Afzuigcapaciteit: De afzuigcapaciteit is het maximale vermogen van de afzuigkap en wordt uitgedrukt in kubieke meters per uur. Heb je een open keuken? Dan heb je een hoge afzuigcapaciteit nodig om je keuken weer lekker fris te krijgen.

Andere soorten afzuigkappen

Wil je liever een ander soort afzuigkap? Bij Keukenstunter bieden wij jou de volgende soorten: 

  • Eilandkap: Zeer populair en hangt vrij. Deze worden veelal boven een kookeiland geplaatst
  • Plafond afzuigkap: Ideaal voor een kookeiland. Een plafondafzuigkap is vrijwel onzichtbaar in jouw keuken.
  • Schouwkap: Dit is de meest verkochte afzuigkap en wordt tegen de muur geplaatst.
  • Vlakscherm: Een zeer platte uitvoering van een onderbouwkap model. Ook is het afzuigscherm uitschuifbaar.
  • Inbouwmodel afzuigkap: Deze zijn populair vanwege de relatief lage aanschafprijs.

De onderbouw afzuigkappen van Keukenstunter

Bij Keukenstunter bieden wij jou een uitgebreid assortiment aan onderbouw afzuigkappen. Kom langs in onze showrooms en proef de sfeer. Tevens kun je hier om advies vragen en rustig keukeninspiratie opdoen! Maak alvast een afspraak of kom gewoon even langs wanneer het jou uitkomt.