U bevindt zich nu hierHomeKeukenblok Mijdrecht

Keukenblok Mijdrecht

Meer over Keukenwinkel Mijdrecht

Online op zoek naar een nieuw keukenblok? Je zit goed bij Keukenstunter Mijdrecht. Wij bieden verschillende keukenblokken in allerlei stijlen. Geïnteresseerd? Maak hier een afspraak in onze showroom. Wil je eerst thuis inspiratie opdoen? Dat begrijpen wij maar al te goed. Lees ons gratis inspiratiemagazine, die kun je hier aanvragen.

Wat is een keukenblok?

Een keukenblok is een rechte, kleine keuken die meestal tegen een wand wordt geplaatst. Met een keukenblok houd je jouw keuken compact en overzichtelijk. Deze keukenopstelling wordt daarom vaak geplaatst in kleine ruimtes. Echter kun je ook kiezen voor meerdere keukenblokken en daarmee een uitgebreide keukenopstelling creëeren. Is deze stijl iets voor jou? Neem contact op met een keuken adviseur van Keukenstunter Mijdrecht, hij of zij helpt jou graag en geeft je deskundig advies op maat. 

keukenblok

Perfect voor kleine ruimtes

Een keukenblok is compact. Ideaal dus wanneer je een relatief kleine keuken tot je beschikking hebt. Toch kun je er de nodige keuken apparatuur in kwijt. Het is aan te raden om op voorhand een lijst op te stellen met de belangrijkste wensen binnen keuken apparatuur. Ook kun je proberen te combineren, kies bijvoorbeeld voor een koelkast en vriezer combinatie om ruimte te besparen. Op deze manier blijft jouw keuken compact maar heb je wel alles wat je nodig hebt!

Voordelen van een keukenblok

Benieuwd naar de voordelen van een keukenblok? De belangrijkste voordelen sommen we even kort voor je op.

  • Voordelig:  afhankelijk van het soort apparatuur die kiest, is een keukenblok relaties een voordelige optie.
  • Veel aanbod: Omdat een keukenblok een basis opstelling is, kun je kiezen uit een ontzettend uitgebreid aanbod. Bekijk ons aanbod in onze showroom, maak hier een afspraak.
  • Mogelijkheid tot uitbreiden: Mocht je in de toekomst willen uitbreiden dan is dat met een keukenblok vrij gemakkelijk.
  • Snel gemonteerd: Door de compactheid staat de keuken binnen recordtijd klaar voor gebruik.
  • Personalisatie: Je kunt een keukenblok volledig aanpassen naar jouw eigen wensen en waar nodig uitbreiden.\

Overtuigd? Maak dan een afspraak in onze showroom!

Kom langs bij Keukenstunter Mijdrecht

In onze showroom in Mijdrecht profiteer je altijd van de volgende voordelen.

Kom langs en ervaar het zelf! Proef de sfeer; doe ruimschoots inspiratie op bij Keukenstunter Mijdrecht en geniet van jouw nieuwe of heringerichte keuken.