U bevindt zich nu hierHomeKeukenkraan Mijdrecht

Keukenkraan Mijdrecht

Meer over Keukenwinkel Mijdrecht

Inspiratie voor jouw nieuwe keukenkraan

Vooraf inspiratie opdoen wanneer je een nieuwe keukenkraan aanschaft? Begrijpelijk! Keukenstunter helpt je graag bij het vinden van dé perfecte keukenkraan. Bekijk eens ons gratis inspiratiemagazine. Deze staat bomvol laatste keukentrends en tips. Je hoeft de deur niet meer uit!

Welke keukenkraan is perfect voor jouw keuken?

Je kunt kiezen uit diverse typen kranen, wij begrijpen dat je het overzicht daarin weleens zoek bent. Afhankelijk van jouw keukenstijl en voorkeuren kun je kiezen uit verschillende vormen en kleuren. Ook dien je een keuze te maken voor een kraan met één of twee hendels. Heb je behoefte aan een kokend waterfunctie of bruisend water functie? Al deze keuzes kun je het beste maken mét een ervaren keukenspecialist. Kom daarom eens langs in onze showroom en vraag een keukenspecialist om hulp! Maak een afspraak; wanneer het jou uitkomt en kies verstandig en weloverwogen een nieuwe keukenkraan.

keukenkraan

Technische hoogtepuntjes

Veel keukenkranen zijn tegenwoordig voorzien van technische extra's. Denk hierbij aan de 5-in1-kraan. Deze produceert, naast warm en koud water, ook kokend, gezuiverd én bruisend water. Daarnaast hebben veel kranen tegenwoordig een uittrekbare kop en een sensor die de kraan aan laat gaan. Perfect voor tijden als deze. Waarin hygiëne nog belangrijker is geworden. Wil je meer weten over de nieuwste technische aspecten? Neem dan contact op met één van onze keukenspecialisten.

De gekleurde kraan

De grootste trend op het gebied van kranen is toch wel de gekleurde keukenkraan. De keukenkraan wordt steeds vaker dé eyecatcher in de keuken. Dit maakt dat keukenkranen tegenwoordig in vele kleuren verkrijgbaar zijn. De meest populaire kleuren zijn:

  • Goud: straalt luxe en klasse uit, goud staat ontzettend mooi met donkere of aarde tinten.;
  • Rose goud: straalt luxe uit maar geeft toch een vrolijke en zomerse twist aan jouw keuken.
  • Mat zwart: staat strak en stoer in jouw keuken, mooi in combinatie met bijna alle kleuren en materialen.;

Je leest meer over de belangrijkste keukentrends in ons inspiratiemagazine!

Onze keukenwinkel in Mijdrecht

Kom langs bij Keukenstunter Mijdrecht voor jouw nieuwe keukenkraan; en profiteer altijd van onze vele voordelen:

  • Altijd de laagste prijsgarantie
  • Een GRATIS 3D ontwerp van jouw keuken
  • Top merken als Bosch, Siemens en AEG
  • Ruime openingstijden
  • Deskundig advies van onze keukenspecialisten

Zien wij je snel? We zetten de koffie vast klaar!