Visual

Weekactie: 2 x 21% BTW Weg Ermee!


Wij bestaan 3 jaar en dat vieren wij! Daarom alleen deze week naast de 2 x 21% BTW Weg Ermee tevens een 3 in 1 kokend waterkraan cadeau!

Vul jouw gegevens in en profiteer!


Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom.

Keukenstunter Gorinchem

Spijksedijk 22C
4207 GN Gorinchem
Nederland
0183-769 072
gorinchem@keukenstunter.com

Openingstijden

Regulier

Maandag 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
Woensdag 10:00 - 17:30 uur
Donderdag (koopavond) 10:00 - 21:00 uur
Vrijdag  10:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

*** 

Afwijkend


Keukenwinkel Gorinchem

Welkom bij Keukenstunter, keukenwinkel Gorinchem. Wij zijn dé specialist in keukens & keukenapparatuur. In onze ruime showroom in Gorinchem kunt u naar hartenlust inspiratie opdoen voor uw droomkeuken. Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het in kaart brengen van uw wensen en zullen deze doorvertalen naar uw perfecte keuken. Rustiek, strak, modern, kleurrijk of klassiek, voor iedere stijl hebben wij prachtige keukenopties.

Een nieuwe keuken is niet zomaar een aanschaf die u even in een uurtje doet. Want welke stijl wilt u hanteren? Welke ruimte heeft u ter beschikking en welke wensen en voorkeuren heeft u wat betreft uw keuken. Zomaar een aantal vragen die u gaat tegenkomen bij de aanschaf van een keuken of keukenapparatuur. 

Keukens & keukenapparatuur voor de scherpste prijs

Bij onze keukenwinkel profiteert u van Duitse kwaliteit topmerken als AEG, Siemens & Miele voor de laagst mogelijke prijs. 

Wij importeren onze keukens rechtstreeks uit Duitsland waardoor wij u de laagste prijs kunnen aanbieden. Daarbij profiteert u direct van onze service en onze (meer dan 10 jaar lange) ervaring in keukens en keukenapparatuur. 

Service bij Keukenstunter, keukenwinkel Gorinchem

Service staat bij onze keukenwinkel in Gorinchem zeer hoog in het vaandel. Zo houdt de service bij ons niet op bij de aanschaf van een keuken, maar helpen wij u ook bij de montage en installatie. Verder kunt u bij Keukenstunter, keukenwinkel Gorinchem terecht voor:

  • Een gratis 3D tekening van uw keuken
  • Een gratis offerte check. 
  • De beste merken voor bodemprijzen

Bereikbaarheid van onze keukenshowroom

Keukenstunter Gorinchem is gevestigd op Woonboulevard de Spijksepoort aan de Spijksedijk in Gorinchem. Wij zijn zeer goed per auto bereikbaar via de rijksweg A15 en de E311. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

Ook per openbaar vervoer is onze keukenshowroom prima te bereiken. Een bushalte en NS Station Gorinchem, zijn op loopafstand gelegen. 

U bent van harte welkom in onze prachtig ingerichte keukenshowroom in Gorinchem. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor vragen, inspiratie of advies. Wij verwelkomen en adviseren u graag in onze nieuwste Keukenstunter vestiging. Tot ziens bij Keukenstunter, keukenwinkel Gorinchem.

 

Heeft u vragen? Bel dan naar 06-15271713 (tijdelijk nummer) of mail naar gorinchem@keukenstunter.com 

 

 

Een nieuwe keuken is een behoorlijke beslissing, dat begrijpen wij als geen ander. Wij nemen de tijd voor u en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Maak een afspraak

Winkel informatie

Adres
Spijksedijk 22C
4207 GN Gorinchem
Nederland
Social Media

Contact aanvraag