Visual

Weekactie: 2 x 21% BTW Weg Ermee!


Wij bestaan 3 jaar en dat vieren wij! Daarom alleen deze week naast de 2 x 21% BTW Weg Ermee tevens een 3 in 1 kokend waterkraan cadeau!

Vul jouw gegevens in en profiteer!


Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom.

Keukenstunter Mijdrecht

Genieweg 52
3641 RH Mijdrecht
Nederland
0297-744042
mijdrecht@keukenstunter.com

Openingstijden

Regulier

Maandag 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag  09:30 - 17:30 uur
Vrijdag  09:30 - 17:30 uur
Zaterdag 09:30 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur


's Avonds open op afspraak

Afwijkend

Voor de komende periode zijn er geen afwijkende openingstijden bekend.


Keukenwinkel Mijdrecht

Welkom bij de mooiste keukenshowroom van Mijdrecht en omstreken. Welkom bij Keukenstunter, keukenwinkel Mijdrecht.

In onze fraaie showroom aan de Genieweg in Mijdrecht kunt u volop inspiratie opdoen bij de mooiste keukenopstellingen in allerlei soorten stijlen. Klassiek of modern, landelijk of industrieel, voor iedere smaak en stijl hebben wij diverse keukens in ons assortiment. Onze adviseurs assisteren u maar al te graag bij het uitkiezen van een keuken of bij de keuze voor geschikt keukenapparatuur. 

Altijd verzekerd van de laagste prijs bij Keukenstunter, keukenwinkel Mijdrecht

Bij onze keukenshowroom krijgt u altijd de laagste prijs voor uw keuken. Ziet u ergens anders dezelfde keuken voor een lagere prijs? Meld dit ons! En wij zullen onze prijs reduceren.

Keukenstunter, keukenwinkel Mijdrecht streeft ernaar om de beste keukens, voor bodemprijzen te kunnen aanbieden. Dit doen wij door alle keukens en keukenapparatuur rechtstreeks van de leverancier te importeren. 

Service bij Keukenstunter, keukenwinkel Mijdrecht

Bij Keukenstunter, keukenwinkel Mijdrecht heeft u naast de mooiste en meest luxe showroom van de regio, ook profijt van onze andere diensten, namelijk:

  • Een gratis 3D ontwerp van uw droomkeuken,
  • Service van het hoogste niveau
  • Openingstijden wanneer het u uitkomt (op afspraak)
  • Montage en installatie

Service staat bij ons en bij onze adviseurs hoog in het vaandel. Waar de service bij de meeste keukenwinkels stopt na de aankoop, gaat deze bij Keukenstunter, keukenwinkel Mijdrecht nog even door. Zo bieden wij montage en installatieservice en kunt u bij problemen altijd contact met ons opnemen. Wel zo prettig.

Bereikbaarheid van onze showroom

Keukenstunter, keukenwinkel Mijdrecht ligt op het industrieterrein van Mijdrecht. Vlakbij Citroen/Suzuki Auto Berkelaar en Koeleman Elektro.

Onze keukenwinkel is gemakkelijk per auto via de N212 en de N201 te bereiken. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. 

Ook met het openbaar vervoer is onze showroom goed te bereiken. Het busstation is op loopafstand gelegen waar buslijn M2 geregeld stopt. 

Tot ziens bij Keukenstunter, keukenwinkel Mijdrecht!  Wij verwelkomen u graag.

 

 

 

Een nieuwe keuken is een behoorlijke beslissing, dat begrijpen wij als geen ander. Wij nemen de tijd voor u en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Maak een afspraak

Winkel informatie

Adres
Genieweg 52
3641 RH Mijdrecht
Nederland
Social Media

Contact aanvraag