Visual

Weekactie: 2 x 21% BTW Weg Ermee!


Wij bestaan 3 jaar en dat vieren wij! Daarom alleen deze week naast de 2 x 21% BTW Weg Ermee tevens een 3 in 1 kokend waterkraan cadeau!

Vul jouw gegevens in en profiteer!


Vraag naar de actievoorwaarden in de showroom.

Keukenstunter Naaldwijk

Gezelstraat 7
2671 BW Naaldwijk
Nederland
0174 769 125
naaldwijk@keukenstunter.com

Openingstijden

Regulier

Maandag 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
Woensdag 10:00 - 17:30 uur
Donderdag  10:00 - 17:30 uur
Vrijdag (koopavond) 10:00 - 21:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Afwijkend

Voor de komende periode zijn er geen afwijkende openingstijden bekend.


Keukenwinkel Naaldwijk

Dé voordeligste keukenwinkel van Nederland

Kom eens langs bij Keukenstunter, keukenwinkel Naaldwijk. Wij hebben alles in huis om uw nieuwe keuken tot een groot succes te maken. We bieden keukens in elke stijl, voor lage prijzen en hechten veel waarde aan een uitstekende service. In onze showroom hebben wij vele verschillende stijlen keukens opgesteld. Of u nu houdt van een klassieke keuken, of meer van strak en modern; bij keukenoutlet Keukenstunter Naaldwijk slaagt u altijd!

Ook kunnen we vrijblijvend een 3D ontwerp van uw droomkeuken maken.

Service bij Keukenstunter, keukenwinkel Naaldwijk

Naast het leveren van de mooiste keukens, hebben wij onze service hoog in het vaandel staan. Al onze adviseurs beschikken over de juiste kennis, ervaring en kunde om u persoonlijk te assisteren bij deze belangrijke aanschaf. Wij doen dit dagelijks, maar snappen maar al te goed hoe moeilijk de aanschaf van een nieuwe keuken kan zijn. Samen met u gaan wij op zoek naar een geschikte keuken, geheel naar uw wens & natuurlijk binnen uw budget. 

Bereikbaarheid van onze showroom

Wij zijn gelegen op het bedrijventerrein aan de Gezelstraat in Naaldwijk. Samen met winkels als Gamma, Kwantum, Leen Bakker & Pronto Wonen. Per auto zijn wij zeer goed te bereiken via de Bosweg en de N213. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en wij hebben ruime openingstijden. Komen de reguliere openingstijden u niet uit? Geen probleem! Wanneer u ons belt voor een afspraak openen wij graag onze deuren buiten kantooruren!

Kom gerust langs bij dé keuken outlet van Naaldwijk voor een kopje koffie en ontdek een keuken in uw persoonlijke stijl. Tot ziens bij Keukenstunter, keukenwinkel Naaldwijk! 

Een nieuwe keuken is een behoorlijke beslissing, dat begrijpen wij als geen ander. Wij nemen de tijd voor u en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Maak een afspraak

Winkel informatie

Adres
Gezelstraat 7
2671 BW Naaldwijk
Nederland
Social Media

Contact aanvraag