U bevindt zich nu hierHomeKookeiland Amsterdam Westpoort

Kookeiland Amsterdam Westpoort

Meer over Keukenwinkel Amsterdam Westpoort

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken met kookeiland? Kom dan inspiratie opdoen in onze ruime showroom aan de Sierenborch in Amsterdam (woonboulevard westpoort). Hier hebben we vele keuken opstellingen staan waar je uit kunt kiezen. Onze keukenexperts staan klaar om je goed te adviseren maar wil je rustig even alleen rondneuzen is dat uiteraard geen enkel probleem.

Liever eerst op de bank inspiratie opdoen? Ook dan kan via ons online keukenmagazine (gratis te downloaden). Dit magazine staat vol met inspiratie, laatste trends en creatieve keuken ideeën. 

kookeiland

Waarom een kookeiland?

  1. Met een kookeiland creëer je een gezellig woonkeuken waar koken en gezelligheid samen komen.
  2. Er ontstaat meer opbergruimte en kookruimte met de toevoeging van het extra keukenblok.

Kookeilanden uitkiezen bij Keukenstunter

Bij Keukenstunter helpen we je bij het uitkiezen van een kookeiland, want dat je een kookeiland wilt, dat snappen wij maar al te goed.  Je creeërt hiermee namelijk een echte woonkeuken. Een keuken die niet alleen voor koken is ingericht maar ook voor de bijbehorende gezelligheid. Je kunt bijvoorbeeld gezellig borrelen of ontbijten combineren met koken. Wij denken met je mee, ook wanneer je een beperkte ruimte tot je beschikking hebt, zal het je doen verbazen hoe onze keukenspecialisten een kookeiland erin kunnen tekenen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een kookeiland in jouw keuken? Maak een afspraak met één van onze  specialisten voor advies en laat jouw keuken gratis in 3D tekenen!

Waarom een kookeiland bij Keukenstunter?

  • Eén aanspreekpunt voor deskundig advies
  • Gratis 3D ontwerpen van je keuken
  • Laagste prijsgarantie

Zien wij je snel in onze keukenwinkel in Amsterdam Westpoort?
Loop eens binnen of maak alvast online je afspraak. Wij zetten de koffie alvast klaar!