U bevindt zich nu hierHomeKookeiland Zaandam

Kookeiland Zaandam

Meer over Keukenwinkel Zaandam

Toe aan een nieuwe keuken met een kookeiland? Doe dan eerst inspiratie op! Inspiratie kun je opdoen in onze showroom in Alphen aan de Rijn of in ons gratis Keukenstunter inspiratiemagazine! Het keukenmagazine staat vol met inspiratie en bevat de laatste keuken trends van 2020, download hem snel!

Kookeilanden uitkiezen bij Keukenstunter

Bij Keukenstunter hebben wij een kookeiland voor iedere keuken. Met een kookeiland creëer je een woonkeuken, een keuken die niet alleen voor koken is ingericht maar ook voor bijbehorende gezelligheid. Aan het eiland kun je gezellig borrelen, ontbijten of even bijkletsen. Er zijn tegenwoordig zoveel soorten kookeilanden dat er altijd wel een kookeiland in jouw keuken past, ook wanneer je niet zoveel ruimte ter beschikking hebt.

Wil je overleggen met een specialist over de mogelijkheden van een kookeiland in jouw keuken? Maak een afspraak in onze showroom voor vrijblijvend advies, tevens kun je hier een gratis 3d-ontwerp laten maken.

kookeiland

Vind het perfecte kookeiland voor jou

Om jouw perfecte kookeiland te vinden kun je gebruik maken van onze simpele checklist. Zo kom je voorbereid in de showroom aan! 

  1. Bar of koken? Heb je geen extra kookruimte nodig maar heb je wel behoefte aan meer gezelligheid in jouw keuken? Kies dan voor een keukeneiland met bar. Heb je wel extra ruimte nodig? Dan kies je voor een kookeiland. 
  2. Welke stijl? Kies welke stijl jouw keuken en daarmee jouw kookeiland moet hebben. Doe inspiratie op in onze showroom of in ons gratis inspiratiemagazine
  3. Vraag advies! Heb je vragen of wil je jouw keuken ontwerp in 3D zien? Vraag advies aan onze keukenspecialisten en laat een gratis 3D-ontwerp maken. Ben je tevreden? Dan heb je jouw perfecte kookeiland gevonden!

Voordelen van een kookeiland

Een kook- of keukeneiland heeft ontzettend veel voordelen. Benieuwd?

  1. Met een kookeiland creëer je een gezellig woonkeuken waar koken en gezelligheid samen komen.
  2. Er ontstaat meer opbergruimte en kookruimte met de toevoeging van een keukeneiland.
  3. Met een kookeiland laat je jouw keukenstijl nog duidelijker en vaker terugkomen. 

Waarom zou je eigenlijk niet voor een keukeneiland kiezen?! 

Advies bij Keukenstunter Zaandam

Kom fysiek een keukenopstelling met kookeiland bekijken bij Keukenstunter Zaandam. 

Zien wij je snel bij Keukenstunter Zaandam? Maak een afspraak, wij zetten de koffie alvast klaar!