U bevindt zich nu hierHomeNieuwe keuken Amsterdam Westpoort

Nieuwe keuken Amsterdam Westpoort

Meer over Keukenwinkel Amsterdam Westpoort

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Zoek niet langer. Bij Keukenstunter vind je keukens van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Wil je eerst thuis inspiratie opdoen voor je naar onze showroom komt? Download dan ons gratis Keukenstunter inspiratiemagazine! Ons keukenmagazine staat vol met inspiratie en bevat altijd de laatste trends op het gebied van keukens en keukenapparatuur. 

nieuwe keuken

Jouw keuken kopen bij Keukenstunter Amsterdam Westpoort

Een nieuwe keuken zoek je natuurlijk niet even snel uit. Je begint met het opdoen van inspiratie. Welke stijl spreekt je aan? Welke keukenindeling past het best bij jouw ruimte? En welk kleurenpalet is geschikt voor jouw keuken? Allemaal vragen om over na te denken. Kom je er niet uit? Kom dan eens brainstormen met een van onze keukenspecialisten! 

Wij bieden onze klanten altijd de mooiste keukens voor de beste prijs. 

  • Stap 1: Doe inspiratie op! Dit kan in onze ruime showroom of in ons keukenmagazine. 
  • Stap 2: Laat je adviseren. Onze specialisten adviseren jou graag over alle lastige keuzes en dilemma's.
  • Stap 3: Wij maken een 3D-ontwerp van jouw nieuwe keuken. Zo zie je jouw toekomstige keuken van dichtbij.
  • Stap 4: Tevreden met het ontwerp? Dan maken wij een vrijblijvende offerte voor je op.
  • Stap 5: Ben je ook akkoord met de offerte? Dan kunnen wij jou nog helpen met de levering, montage en afwerking. Wil je dat zelf regelen? Dat is geen probleem! 
  • Stap 6: Jouw droomkeuken staat! Heb je nog vragen of opmerkingen? Twijfel dan niet en kom terug, wij bieden jou, ook na plaatsing, uitstekende service!

Meer keukens? Kom langs in onze keukenwinkel!

Wil je meer weten over ons assortiment keukens? Kom dan langs in onze showroom aan de Sierenborch in Amsterdam Westpoort en vraag advies van een van onze keukenspecialisten. Wij vertellen je graag meer onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee! Kom snel langs, wij zetten de koffie alvast klaar!