U bevindt zich nu hierHomeOver Keukenstunter

Over Keukenstunter

 

Keukenstunter is een landelijke franchiseformule op het gebied van complete keukens, keukenapparatuur en keuken-accessoires. Wij zijn een jong en snelgroeiend bedrijf en streven ernaar ons door heel Nederland te vestigen, zodat wij het hele land kunnen bedienen.

Dompel je onder in luxe

Keukenstunter is dé keukenwinkel voor luxe keukens en keukenapparatuur van hoge kwaliteit. Met merken als AEG, Bosch en Siemens kunt u een luxueuze, design keuken samenstellen met het comfort dat aan al uw wensen voldoet.

Onze keuken-showrooms

In onze luxueuze keuken-showrooms tonen wij u altijd de laatste trends op het gebied van keukens en keukenapparatuur. Hier kunt u rijkelijk inspiratie opdoen en de verschillende mogelijkheden op het gebied van keukens zelf ervaren en vergelijken.

Altijd deskundig advies

De adviseurs in onze keukenwinkels zijn ervaren keukenspecialisten. Zij kunnen u van professioneel advies voorzien en helpen u vakkundig bij het uitkiezen van uw droomkeuken. Zij weten altijd passend maatwerk te leveren, zelfs als u speciale wensen heeft. Zij ontwerpen voor u een keuken op maat, die precies naar uw zin is.