U bevindt zich nu hierHomeU-keuken Naaldwijk

U-keuken Naaldwijk

Meer over Keukenwinkel Naaldwijk

Alvast thuis inspiratie opdoen voor een (U-)keuken? Download ons gratis inspiratie magazine hier! In dit magazine bekijk je de mooiste keukens en keukenopstellingen. 

Alles binnen handbereik met een U-keuken

Een U-keukenopstelling is een praktische keuken opstelling. Je hebt drie keukenblokken om aan te werken en daarom ook drie keer zoveel opbergruimte. Super handig als je behoefte hebt aan extra opbergruimte in de keuken. Doordat je in het midden van de drie wanden bezig bent met koken, bakken en snijden heb je al jouw keukengerei binnen handbereik. Wel zo makkelijk.

Ontdek de U-keukens van Keukenstunter

In een grotere ruimte kun je creatief met U-opstellingen omgaan. Zo kun je van één van de zijdes een bar of eethoek creëren. In wat kleinere ruimtes is de traditionele opzet van een U-keuken het meest gunstig. Bij de traditionele opzet staan alle keukenwanden tegen een muur, zo wordt alle ruimte optimaal benut. Wil je weten welke opstelling het beste in jouw keuken past? Vraag dan een gratis 3D-ontwerp aan!

u-keuken

Voordelen van een U-keuken

Een U-keuken is een zeer praktische keuken. Deze opstelling heeft dan ook vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Veel opbergruimte,
  • Veel ruimte om te koken,
  • Ruimte voor een dubbele spoelbak,
  • Van de derde wand is gemakkelijk een keukeneiland te maken,
  • Alles binnen handbereik.

Stijlen U-Keuken

U-keukens zijn beschikbaar in allerlei keukenstijlen. Echter zie je dat vooral de moderne keuken veel U-opstellingen bevat. Dat komt door de ruimtelijke uitstraling die de moderne keuken heeft.

Behoefte aan meer informatie over de moderne keukenstijl? Doe inspiratie op in ons inspiratiemagazine of neem contact op met Keukenstunter Naaldwijk. 

Vind jouw U-keuken bij Keukenstunter

Ben je toe aan een nieuwe (U-)keuken en ben je het online zoeken zat? Kom dan fysiek een keukenopstelling bekijken bij Keukenstunter Naaldwijk.  

Wij kunnen jou de laagste prijsgarantie bieden door onze keukens slim en snel in te kopen. Namelijk, direct uit de fabriek in Duitsland. Dit scheelt kosten en dat zie je terug in onze prijzen!

Zien wij je snel bij Keukenstunter Naaldwijk? Maak een afspraak, wij zetten de koffie alvast klaar!