U bevindt zich nu hierHomeVerlichting

Verlichting20

Maak uw keuken compleet met de juiste verlichting

Altijd een vestiging bij u in de buurtU heeft altijd de scherpste prijsPersoonlijk contact & advies

Koken wordt een stuk gemakkelijker wanneer u dit bij voldoende licht kunt doen, ook in de avonduren! Daarom is het belangrijk te kiezen voor de juiste verlichting.  Tevens krijgt uw keuken met goede verlichting een nét wat  geliktere uitstraling en elegantie. 

Typen keukenverlichting

We kunnen keukenverlichting onderverdelen in drie typen:

  • Basisverlichting. Dit is de verlichting die u globaal gebruikt in de keuken. Bijvoorbeeld wanneer u 's nachts naar de keuken loopt of wanneer u alleen even iets weg moet gooien. In dit geval wordt er vaak gekozen voor plafonieres en spotverlichting. 
  • Functionele verlichting. Dit is de meer gerichte verlichting in uw keuken. Denk aan verlichting boven uw aanrecht. Snijden in het donker of in schaduw is namelijk niet ideaal. Bij functionele verlichting wordt vaak gebruik gemaakt van (inbouw) spots en LED strips. 
  • Sfeerverlichting. Sfeerverlichting gebruikt men bijvoorbeeld boven de eettafel om bepaalde delen in de keuken extra aandacht te schenken. Denk hierbij aan een wandlamp. Het is aan te raden om dimbare sfeerverlichting aan te schaffen. Zo kunt u het licht aanpassen naar uw wens en situatie. 

 

U kunt kiezen voor één lichtbron in de keuken. Wanneer u een kleine keuken heeft kan dit vaak al voldoende zijn. Veel donkere hoekjes? Dan raden we aan om ook voor functionele verlichting te kiezen. 

Heeft u een echte woonkeuken? Dan is het raadzaam of alledrie de typen keukenverlichting aan te schaffen. 

Inspiratie nodig? Download dan hier ons inspiratiemagazine. 

Keukenverlichting die past bij uw smaak

De verlichting in uw keuken is belangrijk en maakt uw keuken helemaal af. Wij hebben een breed assortiment zodat er altijd verlichting is die helemaal bij uw keuken én bij u past. Van klassieke hanglampen tot moderne inbouwspots, wij hebben het allemaal in ons assortiment.   

Bent u op zoek naar verlichting van een bepaald merk? Ga dan direct naar onze merken

Advies

Wij raden u aan om van tevoren een verlichtingsplan te maken voor uw keuken. Op deze manier weet u precies wat bijvoorbeeld technisch wel- en niet kan en heeft u een goed overzicht van de lichtpunten binnen uw keuken. 

U kunt bij ons terecht voor vrijblijvend advies wat betreft:

  • één van onze producten
  • Inspiratie
  • Algemeen advies en mogelijkheden
  • Montagevragen

Tevens bent u natuurlijk van harte welkom in één van onze showrooms door heel Nederland.