Bosch Carbon Black

Smaakvol op alle fronten.

De zwarte keuken is overduidelijk de nieuwste keuken trend. Bosch komt daarom met een verrassende accent line apparaten, uitgevoerd in zwart glas, gecombineerd met zwart geborsteld RVS. Je hoeft dus niet meer verder te zoeken naar een stijlvolle keuken waarin koken zo smakelijk en makkelijk mogelijk wordt!

Keukenstunter - GZD_BSHG_AccentLine_Scene_04_1
Keukenstunter - MCMI03168260_GZD_119296_BSH_Kochfeld_Scene_02_01

Carbon black ovens

Onze Carbon black ovens bakken net zo goed als dat ze eruit zien! Als je kiest voor een oven van Bosch, dan kies je voor een oven met oog voor stijl en ultiem gebruiksgemak. Van ons automatische ovenreinigingsprogramma tot sensortechnologie waarmee de ideale ovenstand, (kern)temperatuur en stoomtoevoer worden bepaald. Dat alles biedt perfecte eindresultaten!

Carbon black kookplaten

De kookplaten uit deze collectie bieden eindeloze flexibiliteit. Ze zijn zo ontworpen dat ze koken zo moeiteloos mogelijk maken. Bedienen gaat met het touchdisplay met één vinger en de Bosch FlexInductie geeft je eindeloze mogelijkheden voor het indelen van de kookplaat. Je kunt koken op het gehele oppervlak en door zones te koppelen kun je er de grootste pannen en zelfs hele braadsledes op kwijt.

Keukenstunter - GZD_BSHG_AccentLine_Scene_09_1

Carbon black afzuigkappen

Onze afzuigkappen hebben een PerfectAir sensor, deze herkent uiteenlopende kookgeuren en stemt daar automatisch het beste afzuigvermogen op af. Door deze innovatie sta jij altijd in een frisse keuken. Bosch kiest altijd voor de nieuwste techniek in combinatie met het strakste design. De Carbon black lijn maakt deze belofte helemaal waar.

Wist je dat? Bosch afzuigoplossingen heeft voor alle soorten keukenindelingen? Welke eisen je ook stelt.